about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

انتقال سریع‌تر اطلاعات با microLED

محققان انگلیسی در تلاش هستند با استفاده از نور مرئی سرعت انتقال اطلاعات را به صورت چشمگیری افزایش بدهند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ ارتباطات بی‌سیم مدرن در بیشتر موارد به واسطه فرکانس‌های رادیویی رخ می‌دهد که برای چشم انسان قابل مشاهده نیستند. با وجود این تعدادی از دانشمندان در تلاش هستند با استفاده از نور مرئی اطلاعات را انتقال بدهند. به همین منظور روی فناوری لای فای (Li-Fi) تحقیق می‌کنند. محققان انگلیسی به تازگی موفق شده با استفاده از چراغ‌های میکرو ال.ای.دی (microLED) داده‌ها را در شعاع 20 متری با سرعت 1.61 گیگابیت در ثانیه انتقال دهند.

محمد سوفیان اسلیم، پژوهشگر دانشگاه ادینبورگ در رابطه با مزایای استفاده از نور مرئی به جای امواج رادیویی توضیح داد:

امواج رادیویی بسیار شلوغ هستند و به زودی در تأمین نیاز برای اتصال همه‌چیز به اینترنت اشباع می‌شوند. این تراکم زیاد کندی شبکه را به همراه دارد. در مقابل نور مرئی و امواج مادون‌قرمز پهنای باندی 2000 برابر بزرگ‌تر ارائه می‌دهند. امواج رادیویی همچنین در برابر هکرهایی که می‌توانند سیگنال‌ها را ردیابی کنند آسیب‌پذیر هستند؛ اما نور مرئی به واسطه اشیا غیر شفاف محافظت می‌شود.

اسلیم شرح داد انتقال اطلاعات به واسطه نور مرئی که تنها توسط یک microLED هدایت می‌شود به شعاع یک متری و سرعت 1گیگابیت بر ثانیه محدود می‌شوند؛ اما با کمک آرایه‌ای از این چراغ‌ها می‌توان حجم بیشتری از اطلاعات را تا فاصله 2 برابر ارسال کرد.

Paragraphs

پژوهشگر یاد شده گفت:

ما در گذشته نشان دادیم که ابعاد کوچک یک microLED به معنای این است که می‌تواند فرکانس‌هایی بالاتر از LED را تحت پوشش قرار دهد. صدها مگاهرتز در برابر چند ده مگاهرتز.

تعدیل منبع نور در فرکانس‌های بالاتر امکان انتقال حجم بیشتری از داده‌ها را فراهم می‌کند. به همین منظور پژوهشگران یک آرایه microLED متشکل از 9 پیکسل را به وجود آوردند که امکان انتقال داده‌ها تا 20 متری را فراهم می‌کرد. آن‌ها به کمک همین روش موفق شدند سیستمی را به وجود آورند که در فاصله 0.3 متری و 10 متری داده‌ها را به ترتیب با سرعت 11.74 و 6.58 گیگابیت بر ثانیه منتقل می‌کند.

با وجود پیشرفت حاصل شده به نظر نمی‌رسد بتوان در آینده نزدیک به کارگیری فناوری مذکور را در دنیای واقعی مشاهده کرد؛ زیرا شعاع انتقال اطلاعات آن بسیار محدود است و با افزایش فاصله سرعت به صورت چشمگیری کاهش پیدا می‌کند. برای مثال سرعت انتقال اطلاعات در فاصله 750 متری به 20 مگابیت در ثانیه می‌رسد. به علاوه در حال حاضر کاربرد اصلی بیشتر microLED امروزی در تولید نمایشگرهای مختلف است که برای انتقال اطلاعات طراحی نشده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

هک
1403/10/23 - 10:26- جرم سایبری

هک حساب رسمی ایکس لایت‌کوین برای تبلیغ توکن جعلی سولانا ال تی سی

هک کردن حساب‌های شبکه‌های اجتماعی برای تبلیغ پروژه‌های جعلی یک روش رایج میان مجرمان سایبری است.