انتقال سرورهای تلگرام به ایران فایدهای ندارد
به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بر ضرورت وجود پیامرسان ملی با مدیریت ایرانی تأکید کرد و افزود: نقش بخش خصوصی در ایجاد شبکه، تعیینکننده است و شرکتهای دانشبنیان با استفاده از تجربیات بینالمللی باید قابلیت خدمترسانی به دهها میلیون کاربر را ایجاد کنند.
امیرحسین دوایی در آیین گشایش نمایشگاه بینالمللی کامپیوتر و ماشینهای اداری «ایرانکام» در مشهد، اظهار کرد: حضور بخش خصوصی جوان و پیادهسازی محلی و بومی سیستمهای مختلف رایانهای و مرتبط با شبکه مدنظر است.
وی با تأکید بر اینکه فعالیت پیامرسانهای موجود، باید قابلرقابت با مشابه خارجی در حوزه کیفیت و سرعت باشد، اضافه کرد: اطمینان مردم از کیفیت و سرعت این پیامرسانها موجب میشود که اطلاعات خود را در اختیار آنها قرار داده درنهایت به مهاجرت مردم از پیامرسانهای خارجی به داخلی منجر میشود.
دوایی درعینحال گفت: انتقال سرورهای تلگرام به داخل کشور مطرح نیست و باوجود شبکههای جهانی اطلاعات این کار فایدهای هم ندارد بلکه آنچه مهم است مدیریت ایرانی بر سرورهاست.
حسین حاج حسن وزیر صنایع لبنان نیز که در مراسم گشایش این نمایشگاه حضور داشت، بر بهبود و گسترش روابط با ایران تأکید کرد و گفت: هدف اصلی ما از حضور در این نمایشگاه برطرف کردن موانع روابط تجاری با ایران است.
وی اضافه کرد: مبحث فناوری اطلاعات در کشور ما بسیار مهم و حیاتی است و بسیاری از لبنانیهای مقیم خارج در این عرصه فعال هستند و ما برای گسترش روابط در این حوزه با ایران اعلام آمادگی میکنیم.
نوزدهمین نمایشگاه بینالمللی کامپیوتر و ماشینهای اداری و هفتمین نمایشگاه تخصصی شهر هوشمند تحت عنوان ایرانکام ۹۵ عصر جمعه در محل دائمی نمایشگاههای مشهد گشایش یافت.
«ایرانکام» در زمینه دولت و آموزش الکترونیک، مدارس هوشمند، خرید آنلاین و فعالیتهای حوزه وب اعم از طراحی، آنالیز، تحلیل و همچنین مدیریت ادمین و هاست، سختافراز و شبکههای کامپیوتری از ۱۲ تا ۱۶ شهریورماه در محل نمایشگاه بینالمللی مشهد دایر است و ۱۱۶ شرکت داخلی و ۶ نمایندگی خارجی از کشورهای آلمان، چین، لیتوانی، تایوان، استرالیا و تایلند در آن شرکت دارند.