about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

انتقال اطلاعات از طریق بدن انسان (بخش دوم)

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ در انتقال اطلاعات به کمک بلوتوث، از سیگنال‌های رادیویی به شکل اشعه‌ی الکترومغناطیسی استفاده می‌شود. ابزارهای هوشمند و پوشیدنی که امروزه استفاده می‌شوند از ظرفیت بالایی برخوردار نیستند. همچنین بلوتوث انرژی زیادی برای انتقال اطلاعات استفاده می‌کند.
در مقابل، محققین می‌گویند که در فناوری انتقال اطلاعاتی که ایجاد کرده‌اند، اطلاعات از طریق میدان مغناطیسی و بافت‌های زنده‌ی بدن منتقل می‌شوند. در این روش جدید انرژی کمتری مصرف شده و احتمال از دست رفتن اطلاعات وجود ندارد. این فناوری، 10 میلیون برابر کمتر از فناوری‌های دیگر انتقال اطلاعات بی‌سیم، انرژی مصرف می‌کنند و همچنین شانس از دست رفتن اطلاعات کمتری در این فناوری جدید وجود دارد.
پاتریک مرسیر (Patrick Mercire)، نویسنده‌ی اصلی این تحقیقات، گفت: «در این روش اطلاعات کمتری در هنگام انتقال از دست می‌رود. همچنین به ما کمک می‌کند تا ابزارهای پوشیدنی هوشمندی ایجاد کنیم که به انرژی بسیار کمتری برای کار کردن نیاز دارند.»
محققانی دانشگاه سان‌دیاگو با بیان مقایسه‌ای گفته‌اند که انتقال اطلاعات به کمک بدن انسان از انتقال اطلاعات به کمک بلوتوث و وای‌فای امن‌تر است.
آن‌ها گفته‌اند: «در انتقال اطلاعات به کمک بلوتوث اطلاعات تا فاصله‌ی چندمتری از منبع ارسال می‌شود و این فرصت را به هکر می‌دهد که اطلاعات را به سرقت ببرد؛ اما در انتقال اطلاعات به کمک بدن، داده‌ها تنها در بدن خود فرد جابه‌جا می‌شوند و هکر امکان دسترسی به آن‌ها را ندارد.»
باید گفت که در انتقال اطلاعات از طریق بدن نمی‌توان داده‌ها را به رایانه‌ها یا ابزارهایی از راه دور ارسال کرد. البته این محدودیت برای افراد بسیاری خوشایند است؛ زیرا یک حریم خصوصی کامل برای آن‌ها ایجاد خواهد کرد.

بخش اول

 

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.