about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

اقدام گوگل برای رمزگذاری کانکشن ها انتقاد مقامات آمریکایی و همچنین نگرانی شرکت های ارائه دهنده اینترنت در این کشور از محدود شدن دسترسی شان به داده های کاربران را به همراه داشته است.

به گزارش کار گروه بین الملل سایبربان ؛ به نقل خبرگزاری وال استریت ژورنال، کمیته قضایی کنگره آمریکا به دلیل شکایات مختلف به وزارت دادگستری این کشور، در حال تحقیق در مورد برنامه گوگل برای رمزگذاری درخواست های DNS در مرورگر کروم است.

گوگل می گوید هدف از رمزگذاری DNS در مرورگر کروم از روش DNS روی TLS جلوگیری از جاسوسی و کلاهبرداری است، اما مقامات کنگره نگرانند این اقدام غول نرم افزاری با جلوگیری از دسترسی شرکت های ارائه دهنده اینترنت به داده های کاربران، منجر به سلطه بیشتر غول نرم افزاری روی اینترنت شود.

کنگره آمریکا در تاریخ 13 سپتامبر (22 شهریور) با ارسال نامه ای به گوگل در مورد استفاده تجاری از داده های بدست آمده از روش رمزگذاری DNS در مرورگر این شرکت خواستار ارائه توضیحات از جانب غول نرم افزاری شد. گوگل تاکید کرده که امکان رمزگذاری DNS در کروم اختیاری بوده و کاربران را وادار به چنین کاری نکرده است.

اقدام گوگل برای رمزگذاری DNS نگرانی شرکت های ارائه دهنده اینترنت از عدم دسترسی به داده های کاربران و بی اطلاعی از ترافیک آنها را در پی داشته است. این شرکت ها با ارسال نامه ای به کنگره، اقدام گوگل در رمزگذاری کانکشن ها را «از بین رفتن رقابت در تبلیغات و زمینه های دیگر» عنوان کرده اند.

گوگل تنها شرکتی نیست که رمزگذاری DNS را انجام می دهد. موزیلا نیز قصد دارد در اقدامی مشابه کانکشن کاربران مرورگر فایرفاکس به اینترنت را امن کند. «Marshall Erwin»، مدیرعامل موزیلا در مصاحبه ای با وال استریت ژورنال اعتراضات به وجود آمده در مورد انحصار طلبی را برای انحراف افکار عمومی عنوان کرد. اواسط تیر ماه 98 سازمان های مختلف در انگلستان به خاطر پشتیبانی موزیلا از استاندارد امنیتی DNS لقب «تبهکار اینترنتی» داده بودند.

به گفته مدیر عامل موزیلا شرکت های ارائه دهنده اینترنت در آمریکا می خواهند با اعتراض کردن به رمزگذاری کانکشن ها در فایرفاکس به روند دسترسی آزادانه به داده های کاربران ادامه دهند. به گفته وی DNSهای رمزگذاری نشده به شرکت های ارائه دهنده اینترنت کمک می کند تا با رصد رفتار کاربران در اینترنت، تبلیغات را به آنها نمایش دهند.

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.