انتقاد اسرائیل از قوانین سایبری آمریکا
به گزارش واحد بینالملل سایبربان؛ وزیر امور خارجه آمریکا سال گذشته تعدادی از هنجارهای امنیت سایبری موردقبول وزارت امور خارجه را اعلام نمود. آنها هدف اصلی خود را ایجاد تفاوتی آشکار بین جاسوسی قابلقبول و اقدامات مخرب، اعلام نمودند.
پنج نکتهای که کری در این مورد به آنها اشاره نمود، جایز بودن استفاده از گروههای ویژه در مواجهه با مشکلات امنیت سایبری، عدم نقض مالکیت معنوی، همکاری در تحقیقات مربوط به جرائم سایبری، کمک به کشورهای موردحمله قرارگرفته و عدم حمله به زیرساختهای اساسی و حیاتی را شامل میشود.
این در حالی است که به عنوان مثال، حملات سایبری آمریکا به زیرساختهای هستهای ایران، نقض صریح پنجمین نکتهی مورداشارهی کری محسوب میشود.
از سوی دیگر، مسئلهی عدم حمله به زیرساختهای حیاتی از سوی بسیاری از کارشناسان مورد انتقاد قرارگرفته است؛ زیرا تعریف دقیقی از زیرساختهای حیاتی وجود ندارد و در هر کشوری، در مورد آن اختلافنظرهای فراوان وجود دارد.
هم اکنون سؤالی که ذهن قانونگذاران و ناظران را به خود مشغول نموده، این نکته است که آیا انتخابات نیز نوعی زیرساخت حیاتی محسوب میشود؟
اویاتار ماتانیا (Eviatar Matania)، رئیس اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی، با تأکید بر نقش افزایش همکاریهای بینالملل بهعنوان یکی از مؤلفههای اساسی توسعهی امنیتی یک کشور، تلاش خود برای افزایش همکاریهای سایبری لندن و واشنگتن اعلام نمود.
وی با دفاع از طرح تبدیل اسرائیل به یک مرکز امنیت سایبری در سطح جهان، وجود چنین مرکزی را الزامی اعلام نمود و بسیاری از کشورها را برای حفظ امنیت خود، نیازمند چنین مرکزی دانست.
اسرائیل برنامهی تمرکز قدرت سایبری را در ماه فوریه تائید نمود و از همان زمان، تلاش خود را برای دستیابی به این هدف آغاز نموده است.
وی افزود که دولت باید ریسک مالی نوآوری را با سرمایهداران به اشتراک بگذارد و بین صنایع خصوصی و تحقیقات دانشگاهی پیوند ایجاد نماید.