about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

انتقاد از نظام امنیت سایبری رومانی

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ داچیان جولین چولوش (Dacian Ciolos)، نخست‌وزیر رومانی، به‌تازگی از ضعف نظام امنیت سایبری این کشور خبر داد. وی بعد از ملاقات ماریوس رائول (Marius Raul)، وزیر امنیت اطلاعات و ارتباطات رومانی، اعلام کرد: «ما بحث‌هایی را در مورد نظام امنیت سایبری کرده‌ایم. وزارت امنیت اطلاعات، متصدی امنیت سایبر کشور است و در سال گذشته، اقداماتی را در این راستا انجام داده‌ایم. همچنین سازمان مزبور، پیشنهادهایی را برای بهبود امنیت سایبر رومانی داده است.»
رائول، خاطرنشان ساخت رومانی نیازمند یک قانون امنیت سایبری است و این قانون، باید به همه‌پرسی گذاشته شود. وی افزود: اختلال در فناوری اطلاعات دولت، امری است که به‌زودی حل می‌شود. در برخی منابع خبری آمده است: خدمات نرم‌افزاری و فناوری اطلاعات در این کشور تا سال 2018، با رشد مناسبی مواجه خواهد شد.
رومانی به‌عنوان یکی از کشورهای عضو ناتو و همسایه‌ی اوکراین، نقش مهمی در روابط سایبری اروپای شرقی و روسیه دارد. به گفته پلیس اروپا، 20 درصد از افسران سایبری ناتو، از نیروهای پدافندی رومانی هستند. بر اساس برخی گزارش‌ها، هکرهای این کشور، موجب شهرت رومانی در عرصه‌ی فضای سایبر شده‌اند. در واقع به دلیل اینکه رومانی قصد دارد رهبری سایبری اروپای شرقی را به دست بگیرد و این را آرمان خود اعلام کرده است، ناتو از توان این کشور، برای تقویت دفاع سایبری اوکراین استفاده می‌کند.
در نتیجه، خبر نخست‌وزیر رومانی از ضعف نظام امنیت سایبری این کشور، احتمالاً به دلیل نبودن قانون جامع سایبری و به‌روز نبودن راهبرد سایبری این کشور است. آخرین راهبرد امنیت سایبر رومانی در سال 2013، منتشر شد.

 

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.