about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

بریتانیا یک کارشناس و یک دیپلمات فناوری را به ریاست نشست هوش مصنوعی خود منصوب کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، بریتانیا ،مت کلیفورد، کارشناس فناوری و جاناتان بلک، دیپلمات ارشد سابق خود را برای هدایت مقدمات اجلاس جهانی هوش مصنوعی در اواخر سال جاری میلادی انتخاب کرده است.

دولت بریتانیا اعلام کرد که این دو نفر وظیفه جمع آوری رهبران سیاسی، شرکت های هوش مصنوعی و کارشناسان را پیش از رویداد پاییز امسال بر عهده خواهند داشت.

در ماه ژوئن، نخست وزیر ریشی سوناک، از بریتانیا به عنوان یک رهبر احتمالی در تامین فناوری به سرعت در حال توسعه یاد کرد و گفت که میخواهد این کشور را نه تنها خانه فکری، بلکه خانه جغرافیایی مقررات هوش مصنوعی کند.

دولت ها در سراسر جهان در این فکر هستند که چگونه پیامدهای منفی بالقوه هوش مصنوعی را بدون خفه کردن نوآوری کنترل کنند.

اتحادیه اروپا با لایحه هوش مصنوعی خود که قصد دارد به معیاری جهانی برای این فناوری نوظهور تبدیل شود، پیش قدم شده است.

از سوی دیگر، کشورهای دیگر طرفدار رویکرد صبر و انتظار هستند یا به سمت یک رژیم نظارتی انعطاف پذیرتر متمایل هستند.

بریتانیا تصمیم گرفته است به جای ایجاد یک نهاد جدید اختصاصی برای این فناوری، مسئولیت نظارتی بر هوش مصنوعی را بین نهادهای ناظر بر حقوق بشر، سلامت و ایمنی و رقابت تقسیم کند.

 

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.