about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت رسانه‌ای استرالیایی ناین اینترتینمنت مدیر گروه بعدی امنیت سایبری خود را معرفی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ گَری بنتلین (Garry Bentlin) در 11 اکتبر سال جاری به گروه رسانه‌ای استرالیایی ناین اینترتینمنت (Nine) می‌پیوندد. او قبلاً شریک امنیت سایبری و اعتماد دیجیتال در «PwC» استرالیا بود، سِمتی که اواسط سال 2021 کسب کرده بود.

بنتلین جایگزین سِلِست لو (Celeste Lowe) شد که در ماه اوت سال جاری ناین را ترک کرد و از آن زمان به عنوان مدیر ارشد امنیت سایبری در شرکت خدمات زیرساختی «Ventia» مشغول است. 

ناین در بیانیه‌ای گفت که بنتلین مسئول رهبری توسعه، پیاده‌سازی و تعبیه کردن راهبرد امنیت سایبری و نقشه راه برای ناین خواهد بود.

این شرکت استرالیایی همچنین اعلام کرد که بنتلین نقاط قوت کلیدی را برای این نقش از جمله توسعه چشم‌انداز امنیت سایبری سازمانی و اجرای برنامه‌های کاری برای محافظت از داده‌ها، افراد و سیستم‌های سازمان به ارمغان آورده است.

مِمو هایِک (Memo Hayek)، مدیر ارشد اطلاعات و فناوری ناین اظها داشت :

«تخصص استثنایی گَری و سابقه اثبات شده او در ارائه امنیت سایبری، دارایی‌های ارزشمندی برای سازمان ما هستند. با رهبری او، ما آماده هستیم تا انعطاف‌پذیری دیجیتال خود را ارتقا، توانایی‌های خود را افزایش و افراد خود را پرورش دهیم و به طور مداوم از دارایی‌های دیجیتال خود محافظت کنیم.»

قبل از PwC استرالیا، بنتلین مدیر ارشد امنیت اطلاعات در شرکت «TransGrid» بود. او همچنین در شرکت‌های دیلویت (Deloitte) و آی‌بی‌ام (IBM) کار کرده است.

بنتلین در بیانیه‌ای کوتاه تصریح کرد :

«منتظر همکاری با سازمان گسترده‌تر ناین و تیم امنیت سایبری برای ادامه ارتقای توانایی‌هایمان و اطمینان از انعطاف‌پذیری مداوم عملیات‌هایمان هستیم.»

منبع:

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.