about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

یک شرکت امنیت سایبری رمزگشایی را برای باج‌افزار آکیرا (Akira) منتشر کرده است که راهی برای ده‌ها قربانی که از زمان ظهور این گروه در مارس 2023 با حملات آن درگیر بوده اند، فراهم خواهد کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، چندین کارشناس به خبرگزاری ریکوردد فیوچر نیوز (Recorded Future News) گفته اند که یک رمزگشا برای این باج‌افزار، ماه‌ها قبل از اینکه شرکت امنیت سایبری آواست (Avast) نسخه آن را برای دانلود عمومی تولید و منتشر کند، بی‌ سر و صدا در میان پاسخ‌دهنده‌ها استفاده می‌شده است.

گروه باج‌افزاری آکیرا، مسئولیت چندین حادثه مهم را به عهده گرفته است؛ از جمله حملات به دولت خلیج ناسائو در تگزاس، دانشگاه بلوفیلد، یک بانک دولتی در آفریقای جنوبی و کارگزار بزرگ فارکس لندن؛ یعنی کپیتال گروپ.

این رمزگشا بر روی نسخه ویندوز این باج افزار کار می کند و آواست می گوید که در حال کار بر روی رمزگشایی است که برای نسخه لینوکس کشف شده در ماه گذشته کار کند.

نسخه لینوکس باج‌افزار آکیرا مانند نسخه ویندوزی خود کار می‌کند.

به گفته محققان، فایل های رمزگذاری شده دارای پسوند و طرح رمزگذاری یکسانی هستند و رمزگشای فعلی می تواند برای باز کردن قفل فایل های رمزگذاری شده توسط نوع لینوکس نیز استفاده شود.

محققان خاطرنشان می کنند که باج‌افزار آکیرا شباهت‌های زیادی با باج‌افزار کانتی (Conti) دارد که به گفته آنها ممکن است نشان دهد که نویسندگان بدافزار آکیرا، حداقل از منابع فاش شده کانتی الهام گرفته‌اند.

فایل‌ها و دایرکتوری‌هایی که در طول حملات حذف می‌شوند، یکسان هستند و چندین ویژگی رمزگذاری شبیه به موارد استفاده شده توسط کانتی است.

چندین شرکت امنیتی دیگر در مورد شباهت ها و روابط بین باج افزار کانتی که امروزه از بین رفته است و آکیرا اشاره کرده اند.

آلن لیسکا، کارشناس باج‌افزار ریکوردد فیوچر (Recorded Future) می‌گوید که اگرچه آکیرا تنها از ماه مارس شروع به کار کرده است، اما در حال حاضر بیش از 50 قربانی را به سایت اخاذی خود اضافه کرده است، که نشان می‌دهد به احتمال زیاد آنها یک گروه با تجربه هستند که به استفاده از نوع باج‌افزار متفاوتی روی آورده‌اند.

او می گوید:

این گروه بیشتر به خاطر سایت نشت خود شناخته شده است، که شبیه ترمینال رایانه ای دهه 80 (متن سبز در پس زمینه سیاه) است.

یکی دیگر از چیزهایی که در مورد آنها جالب است این است که آنها در یادداشت باج خود به همه می گویند که چگونه وارد شبکه قربانیانی شده اند که پولی نمی پردازند.

این گروه هفته گذشته پس از ارسال یک عذرخواهی به دلیل حمله به بانک توسعه دولتی آفریقای جنوبی با ادعای اینکه شخصی بدون اجازه آنها از باج افزار آنها استفاده کرده است، موجی به راه انداخته بود.

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.