about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

انتشار بدافزار Attor

کارشناسان امنیتی بدافزاری به نام Attor شناسایی کرده‌اند که کاربران کشورهای اروپای شرقی را موردتهاجم قرار می‌دهد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به‌تازگی خانواده جدیدی از بدافزارها توسط کارشناسان شرکت امنیتی ESET در اروپای شرقی شناسایی‌شده است که Attor نام‌گرفته است. این بدافزار عمدتاً کاربران روس زبان را موردتهاجم قرار داده و از سال 2013 در بسیاری از حملات سایبری به کار گرفته‌شده است. کارشناسان آنتی‌ویروس می‌گویند Attor در عملیات جاسوسی هدفمند توسط گروه‌های حرفه‌ای جرائم سایبری مورداستفاده قرار می‌گیرد. 

توسعه‌دهندگان Attor، آن را جهت حمله به برنامه‌ها و خدمات محبوب تلفن همراه در روسیه من‌جمله وی‌کی (VK)، بزرگ‌ترین شبکه‌ اجتماعی روسیه با ویژگی‌هایی مشابه فیس‌بوک، آدناکلاسنیکی (Odnoklassniki)، کیپ (Qip) و موتور جستجوی رمبلر (Rambler) و یاندکس (Yandex)، مشهورترین موتور جست‌وجوی روس زبانان سراسر جهان و میل‌دات‌رو (Mail.ru)، معروفترین سرویس ایمیل روس‌زبان‌ها و وب‌مانی (WebMoney)، سیستم پرداخت الکترونیکی، اختصاص داده‌اند. بیشترین قربانیان این بدافزار در کشورهای روسیه، اوکراین، اسلواکی، لیتوانی و ترکیه بوده‌ است.

Paragraphs
تازه ترین ها
همکاری
1405/05/30 - 14:59- آسیا

همکاری پاکستان و ازبکستان در امور بلاک‌چین، ارزهای دیجیتال و هوش مصنوعی

پاکستان و ازبکستان در حال گسترش همکاری در امور بلاک‌چین، ارزهای دیجیتال و هوش مصنوعی هستند.

سرمایه‌گذاری
1405/05/30 - 14:41- آمریکا

سرمایه‌گذاری در بخش مدیریت آب توسط گوگل

گوگل با گسترش مراکز داده، سرمایه‌گذاری در بخش آب را افزایش می‌دهد.

قزاقستان مسدودکردن حساب‌های کاربری روزنامه‌نگاران را تکذیب کرد

قزاقستان مسدودکردن گسترده حساب‌های کاربری روزنامه‌نگاران در شبکه‌های اجتماعی را تکذیب کرد.