about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

عاملین باج افزار نایت با استفاده از ایمیل شکایت جعلی از شرکت آمریکایی TripAdvisor اقدام به نشر این بدافزار در سیستم هدف می کنند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ باج افزار نایت در حال انتشار در کمپین اسپمی است که در ظاهر شکایات مربوط شرکت آمریکایی تریپ اَدوایزر است.

تریپ ادوایزر (TripAdvisor) یک شرکت مجری وبسایت و اپلیکیشن با محتوای گردشگری است که در آن می توانید اطلاعات بسیار خوبی از هتل‌ها، رستوران‌ها، اقامت گاه های مختلف و هر چیزی که در رابطه با سفر است به دست آورید.

باج افزار نایت نام جدید باج افزار Cyclop می باشد که در اواخر جولای 2023 تغییر پیدا کرده است. عاملین این باج افزار اعلام کردند که به منظور پشتیبانی از قابلیت نشر دسته ای نام این باج افزار را تغییر داده اند و سایت نشت داده جدیدی را راه اندازی کرده اند.

محققین شرکت سوفوس این هفته کمپین جدیدی را شناسایی کردند که در آن، بازیگران مخرب با سوء استفاده از نام شرکت معروف تریپ ادوایزر آمریکا اقدام به نشر بدافزار نایت می کنند.

ایمیل های ارسالی از سوی بازیگران مخرب شامل فایل زیپی به نام 'TripAdvisorComplaint.zip' است که حاوی یک فایل قابل اجرا به نام 'TripAdvisor Complaint - Possible Suspension.exe' می باشد. 

نسخه های جدیدتر این کمپین حاوی یک فایل ضمیمه HTML به نام 'TripAdvisor-Complaint-[random].PDF.htm' نیز می باشد.

هنگامی که فایل HTML باز می شود بازیگران مخرب با استفاده از تکنیک فیشینگی به نام Mr.D0x یک پنجره مرورگر را به تریپ ادوایزر باز می کند. 

این پنجره مرورگر جعلی در ظاهر یک انتقاد و شکایت به یک رستوران است. کلیک بر روی دکمه خواندن شکایت منجر به دانلود یک فایل اکسل به نام 'TripAdvisor_Complaint-Possible-Suspension.xll' می شود. 

Mark-of-the-Web (MotW) یکی از قابلیت‌های مایکروسافت که علامت ویژه‌ای بر روی فایل‌های دریافتی از اینترنت، درایوهای USB و دیگر منابع غیر مطمئن قرار می‌دهند تا ویندوز هنگام اجرای آنها تدابیر امنیت ویژه‌ای اتخاذ کند. برای نمونه در زمان دابل کلیک بر روی فایل‌های آفیس، ماکروها مسدود می‌شوند و ویندوز از کاربر می‌پرسد آیا واقعاً قصد اجرای آن را دارد یا نه.

خبر بد اینکه مشخص شده به راحتی می‌توان قابلیت MotW و SmartScreen ویندوز را دور زد و فایل‌های آلوده به بدافزار را اجرا کرد. برای نمونه می‌توان یک فایل ZIP دریافت شده از طریق اینترنت را اجرا و سیستم را به بدافزار یا باج افزار آلوده کرد.

از کار انداختن و دور زدن قابلیت MotW ویندوز باعث می‌شود شانس آلوده شدن سیستم شما به باج افزارها و بدافزارها به طرز چشمگیری افزایش یابد.

بدتر اینکه گزارش‌های منتشر شده نشان می‌دهد همین حالا باج افزارهایی وجود دارند که از این حفره امنیتی ویندوز استفاده می‌کنند. متأسفانه هنوز مایکروسافت وصله امنیتی برای رفع این مشکل امنیتی ویندوز ارائه نکرده است. 

باج افزار نایت هم با دور زدن قابلیت نام برده، در یک فرآیند explorer.exe جدید تزریق می شود و شروع به رمزنگاری فایل ها بر روی کامپیوتر شما می کند. در هنگام رمزنگاری شدن افزونه .knight_l به فایل ها اضافه می شود.

عاملین باج افزاری همچنین فایل txt ای را برای بازیابی فایل ها قرار داده اند. میزان باج درخواستی آن ها در این کمپین 5 هزار دلار است. 

منبع:

تازه ترین ها
دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

هک
1403/10/23 - 10:26- جرم سایبری

هک حساب رسمی ایکس لایت‌کوین برای تبلیغ توکن جعلی سولانا ال تی سی

هک کردن حساب‌های شبکه‌های اجتماعی برای تبلیغ پروژه‌های جعلی یک روش رایج میان مجرمان سایبری است.