about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت ایلان ماسک ،اولین مدل هوش مصنوعی خود را راه اندازی میکند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، ایلان ماسک اعلام کرد که استارت آپ هوش مصنوعی ایکس اِی آی (xAI) اولین مدل هوش مصنوعی خود را برای گروهی منتخب منتشر خواهد کرد.

این پروژه تقریباً یک سال پس از آن صورت می‌گیرد که چت جی پی تی (ChatGPT) نظر کسب ‌وکارها و کاربران در سراسر جهان را به خود جلب کرد و باعث افزایش پذیرش فناوری هوش مصنوعی مولد شد.

ایلان ماسک در سال 2015 شرکت اُپن اِی آی (OpenAI) را تأسیس کرد، اما در سال 2018 از هیئت مدیره شرکت کناره گیری کرد.

ایلان ماسک گفت:

از برخی جهات ،مدل ایکس اِی آی (xAI) بهترین مدل هوش مصنوعی است که در حال حاضر وجود دارد.

ایلان ماسک که از تلاش‌ها و سانسور هوش مصنوعی سایر شرکتها انتقاد کرده است، در اوایل سال جاری اعلام کرد که یک استارت آپ هوش مصنوعی توسعه خواهد داد که ماهیت جهان را درک کند و با  مدلهای توسعه یافته بارد و مایکروسافت رقابت کند.

 تیم پشتیبانی مدل ایکس اِی آی (xAI) که در ماه جولای سال جاری راه اندازی شد، متشکل از دیپ مایند گوگل، ویندوز و دیگر شرکت های تحقیقاتی برتر هوش مصنوعی است.

اگرچه رسانه اجتماعی ایکس(توییتر سابق) متعلق به ماسک میباشد اما کاملاً از استارت آپ هوش مصنوعی ایکس اِی آی (xAI) جدا میباشد، اما این شرکت ها همکاری نزدیکی با یکدیگر دارند.

 

منبع:

تازه ترین ها

احضار رئیس سیاست‌گذاری واتس‌اپ به وزارت ارتباطات اندونزی

وزارت ارتباطات و امور دیجیتال اندونزی به دلیل غیرفعال‌شدن حساب‌های واتس‌اپ، رئیس سیاست‌گذاری واتس‌اپ در آسیا و اقیانوسیه را احضار کرد.

آموزش
1405/06/06 - 17:29- هوش مصنوعي

آموزش حقوقی عمومی توسط هوش مصنوعی در چین

چین قصد دارد از هوش مصنوعی برای گسترش آموزش حقوقی عمومی تحت یک برنامه ملی استفاده کند.

شرکت‌های
1405/06/06 - 17:04- هوش مصنوعي

شرکت‌های اوپن‌اِی‌آی و انتروپیک خواستار اقدام در زمینه دفاع سایبری شدند

شرکت‌های هوش مصنوعی اوپن‌اِی‌آی و انتروپیک با بهبود مدل‌های هوش مصنوعی، خواستار اقدام در زمینه دفاع سایبری شدند.