about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

انتشار اطلاعات شخصی کاربران مشهور توییتر

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ مدیران سایت افشاگر ویکی‌لیکس بار دیگر با اعلام قصد خود برای انتشار اطلاعات خصوصی صدها هزار کاربر تأییدشده این سایت که بیشترشان چهره‌های مشهورند خبرساز شده‌اند.

یک حساب کاربری در توییتر که متعلق به ویکی‌لیکس است اعلام کرده که یک پایگاه داده در اختیار دارد که شامل اطلاعات حساسی در مورد اعضای تأییدشده توییتر است.
در این حساب کاربری ادعاشده با ارائه این اطلاعات به نرم‌افزار هوش مصنوعی ویکی‌لیکس قرار است جزییات ارزشمند بیشتری در مورد روابط و عملکرد مالکان این حساب‌ها به دست آید. این ادعاها در شرایطی مطرح می‌شود که توییتر همیشه بر حفظ اسرار و حریم شخصی و امنیت کاربران خود تأکید داشته و حالا مشخص نیست این اطلاعات چگونه به دست ویکی‌لیکس افتاده است.
توییتر از افشای این مسئله که چه تعداد از کاربران این سایت دارای حساب‌های کاربری تأییدشده هستند، خودداری کرده است، اما تعداد این حساب‌ها حدود 237 هزار مورد برآورد شده است. این حساب‌ها با یک علامت تأیید آبی از دیگر حساب‌ها متمایز شده‌اند.
قابلیت مذکور از سال 2009 و به این منظور راه‌اندازی شد که مشخص شود حساب‌های کاربری مربوط به افراد مشهور واقعاً متعلق به خود آن‌ها هستند یا خیر.
اگرچه توییتر در مورد این خبر موضع‌گیری نکرده، اما کاربران این شبکه اجتماعی به‌طور گسترده از ویکی‌لیکس انتقاد کرده و می‌گویند این کار به امنیت و حریم شخصی کاربران آسیب می‌زند.

 

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.