about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات گفت: اسامی دستگاه‌های متخلف در موضوع اتصال به پنجره ملی خدمات هوشمند منتشر شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ رضا باقری اصل، دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات در رابطه با دستگاه‌های متخلف در موضوع اتصال به پنجره ملی خدمات هوشمند دولت، گفت: سازمان نهضت سواد آموزی، سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران، مرکز ملی رقابت، سازمان جمع‌آوری فروش اموال تملیکی، سازمان اورژانس کشور، شرکت پشتیبانی امور دام کشور، شرکت بازرگانی دولتی ایران، سازمان توسعه و نوسازی معاون و صنایع معدنی، صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته، پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات و سازمان پژوهش‌های علمی صنعتی تا کنون به پنجره ملی خدمات هوشمند دولت متصل نشده‌اند.

وی تصریح کرد: دستگاه‌های مذکور حتی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها به این پنجره ملی نپیوسته‌اند که این دستگاه‌ها باید به مراجع نظارتی معرفی شوند.

باقری اصل در خصوص تلاش برخی از دستگاه‌ها برای اتصال به پنجره ملی خدمات هوشمند، گفت: تا زمان ارسال نامه به نهاد‌های نظارتی دستگاه‌ها می‌توانند از این فرصت چند روزه استفاده کنند.

وی با اشاره به این که تمام دستگاه‌ها باید تا اتمام سال، ۵۰ درصد خدمات را با این سامانه ارائه دهند، اعلام کرد: همچنین ۵ درصد خدمات دستگاه‌ها باید هوشمند شود، با این تعبیر که متقاضی بدون حضور و ارائه هیچ نوع مدرکی بتواند بر اساس استعلامات برخط و آنی خدمت خود را دریافت کند.

تازه ترین ها
احتمال
1405/07/13 - 17:38- اروپا

احتمال سوءاستفاده گوگل از موقعیت خود در لهستان

نهاد نظارتی لهستان احتمال می‌دهد که گوگل در مذاکرات مربوط به پرداخت به ناشران، از موقعیت مسلط خود سوءاستفاده کرده است.

حمله
1405/07/13 - 17:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به کشتی‌های آمریکا و یادآوری هشدار رهبر شهید/فیلم

در بحبوحه قدرت‌نمایی‌های نظامی و تشدید جنگ اقتصادی، موفقیت‌های سایبری ایران همچنان خبرساز است؛ رسانه‌های غربی از حمله سایبری و اختلال در یک کشتی آمریکایی خبر داده‌اند.

ثبت
1405/07/13 - 16:17- هوش مصنوعي

ثبت تجاری صدای نخست‌وزیر ایتالیا برای محافظت در برابر دیپ‌فیک

نخست‌وزیر ایتالیا، در بحبوحه خطرات دیپ‌فیک هوش مصنوعی، به دنبال ثبت تجاری صدای خود در اتحادیه اروپا است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.