انتخاب یک ملوان به عنوان مرد سایبری سال
برنارد آرمِر (Bernard Armer)، تکنسین ارشد رمزنگاری شبکه های مرتبط با فرماندهی عملیات های دفاع سایبری نیروی دریایی ایالات متحده (NCDOC) در کنفرانس شرق فناوری اطلاعات وزارت نیروی دریایی آمریکا (DON) جایزه سالانه فرد برگزیده در زمینه فناوری اطلاعات/فضای سایبری را دریافت کرد.
به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ این جایزه هر سال در کنفرانس های غرب و شرق فناوری اطلاعات وزارت نیروی دریایی آمریکا به عنوان یک جایزه ویژه اهدا می شود. به گفته کارشناسان آمریکایی، اینگونه جوایز برای شناسایی افراد و تیم هایی است که در زمینه فناوری اطلاعات، تاثیراتی روی نیروی دریایی ایالات متحده داشته اند.
جیم ناکس (Jim Knox)، رئیس اطلاعات و مدیریت جنگ در وزارت نیروی دریایی ایالات متحده، گفت:
ما امسال 58 نامزد برای دریافت این جایزه داشتیم و ده برنده انتخاب شدند.
برنارد آرمِر، به عنوان عضوی از تیم عملیات سایبری فرماندهی عملیات های دفاعی سایبری نیروی دریایی، به خاطر تلاش هایش در بکارگیری گروه حملات یک (1-CSG) و نقش جانبی به عنوان رئیس تیم شناور عملیات های سایبری دفاعی برنده این جایزه شد. او به طور مرتب شش تیم شناور را بصورت تمام وقت مدیریت می کند. وی همچنین توانست 51 دریانورد را با هفت کشتی در شناسایی آسیب پذیری های نرم افزاری و کاهش حوادث شبکه کامپیوتری رهبری کند.
آرمِر از این فرصت برای تمجید عملکرد مثبت دریانوردانی که با وی همکاری کرده بودند، استفاده کرد و اظهار داشت:
من خوش شانس بودم که مدیریت دو تیم عملیات دفاعی سایبری 1-CSG و کل تیم پشتیبان فرماندهی عملیات های دفاع سایبری نیروی دریایی ایالات متحده را بر عهده داشتم. اهداف تیم ما بدون رهبری استثنایی، چشم انداز و تعهد کرنی، تکنسین رمزنگاری شبکه درجه یک (CTN1 Kearney)،، میسن، تکنسین درجه دو (CTN2 Mason) و فاجن، تکنسین درجه سه (Fadgen CTN3) امکان پذیر نبود.
آرمر با هدف گسترش مرزهای دفاعی سایبری در زمینه دریایی و کمک به افزایش آگاهی در مورد قابلیت های سایبری دفاعی در جامعه جنگجویان، ادامه داد:
هدف من حصول اطمینان از موفقیت و درک درست در میان تیم های دفاعی سایبری شناور در آینده است. این عملیات ها در سطح تهاجمی به عنوان یک تیم ورزشی به شمار می روند که در تمام سطوح رهبری وجود دارند. تیم های عملیات دفاعی سایبری شناور قابلیت های آگاهی از موقعیت اصلی و راهبرد دفاعی سایبری را به فرماندهان جنگی انتقال می دهند. به علاوه، این گروه ها امکان یکپارچه سازی دفاع سایبری و عملیات گروه تهاجمی را به فرماندهان اطلاعاتی ارائه می دهند.
مقامات آمریکایی معتقدند که ماموریت فرماندهی عملیات های دفاعی سایبری نیروی دریایی اجرای عملیات های فضای سایبر دفاعی، توانمندسازی قدرت جهانی از طریق دفاع شبکه های پیشگیرانه و گزارش عملیاتی به دهمین ناوگان فرماندهی سایبری ایالات متحده است.
از زمان تأسیس دهمین ناوگان فرماندهی سایبری، این سازمان با بیش از 16 هزار دریانورد فعال و پشتیبان و غیرنظامیان سازمانیافته به 27 فرماندهی فعال، 40 واحد نیروی مأموریت سایبری و 29 فرماندهی پشتیبان در سراسر جهان پیشرفت داشته است و بهعنوان فرماندهی نیروی دریایی به فرماندهی استراتژیکی و فرماندهی سایبری آمریکا و فرمانده سری سرویس نیروی دریایی تحت نظارت آژانس امنیت ملی / سرویس امنیت مرکزی خدمت میکند. دهمین ناوگان فرماندهی سایبری ایالاتمتحده مأموریت خود را از طریق ساختار نیروی کار مشابه دیگر فرماندهان جنگی اجرا و پشتیبانی از مأموریتهای مشترک و نیروی دریایی در شبکههای سایبری، فضا و اطلاعات سیگنالهای مخفی را فراهم میکند.