about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

پس از اعلام نتایج انتخاب ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا برخی رسانه‌ها خبر از دخالت روسیه در انتخابات این کشور دادند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ روسیه تا به امروز بارها برای دخالت در انتخابات دیگر کشورها مورد اتهام قرار گرفته است. حال این کشور اعلام کرده که هکرهای خارجی سعی داشتند در نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آن دخالت کنند.

مقامات مسکو اعلام کرده اند که وب سایت مرکزی انتخابات این کشور در روز انتخابات به صورت هماهنگ شده از آدرس آی پی 15 کشور مورد حمله قرار گرفته است. گفته می شود این حمله به صورت DDoS یا distributed denial of service attack انجام شده است. 

حمله DDoS به معنای تقاضای زیاد از یک سرور و استفاده بیش از حد از منابع است که باعث می شود سرویس دهی سایت مختل و یا از دسترس خارج شود. انتخابات ریاست جمهوری روسیه دیروز صورت گرفت و همانطور که تمامی کارشناسان از قبل حدس زده بودند، ولادیمیر پوتین برای یک دوره 6 ساله دیگر به عنوان رئیس جمهور این کشور باقی ماند.

ولادیمیر پوتین در انتخابات ریاست جمهوری روسیه رقیب جدی نداشت که البته یکی از دلایل آن جلوگیری از ورود آلکسی ناوالنی به این انتخابات بود. پیش بینی ها به کسب آرای بالا توسط پوتین اشاره داشتند و حال با اعلام نتایج این موضوع تایید شده است. ولادیمیر پوتین با کسب 76 درصد آرا در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شده است.

الا پامفیلوا، رئیس سازمان انتخابات این کشور خبر حمله DDoS را اعلام کرده است. وی به سایت خبری اسپوتنیک و خبرگزاری Tass اعلام کرده که این حمله توسط دولت روسیه تحت کنترل قرار گرفته است. گزارشات متعددی وجود دارند مبنی بر اینکه روسیه توسط حملات سایبری و جنگ اطلاعاتی در انتخابات 20 کشور دخالت داشته است.

جدیدترین گزارش ها به دخالت این کشور در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا در سال 2016 اشاره دارند که البته روسیه این اتهامات را رد می کند.

تازه ترین ها
نگرانی
1405/07/22 - 14:11- اروپا

نگرانی آفکام از نحوه برخورد پلتفرم ایکس با محتوای غیرقانونی

نهاد ناظر بر رسانه‌های بریتانیا (آفکام) اعلام کرد که نگران نحوه برخورد پلتفرم ایکس با محتوای غیرقانونی و تروریستی است.

تقویت
1405/07/22 - 13:34- هوش مصنوعي

تقویت دفاع سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی دفاع سایبری و آموزش مهارت‌های هوش مصنوعی را گسترش داد.

جذب
1405/07/22 - 13:25- هوش مصنوعي

جذب سرمایه‌ای بی‌سابقه در استارتاپ‌های حوزه فضا

استارتاپ‌های حوزه فضا در سه‌ماهه سوم سال موفق به جذب سرمایه‌ای بی‌سابقه به ارزش ۲۰.۸ میلیارد دلار شدند.