about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ محققان آمریکایی تحقیقی را انجام داده‌اند که نشان می‌دهد در صورت برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا به صورت الکترونیکی، احتمال رخ دادن مشکلات زیر وجود دارد:
     - گم‌شدن رأی‌ها
     - تغییر در شمارش آرا
     - خراب شدن دستگاه‌های رأی‌گیری
     - هک شدن دستگاه‌ها
     - جابه‌جایی آرا به نفع یکی از کاندیداها
     - و ...
در تحقیق موردنظر که 10 ماه به طول انجامید؛ از 100 مسئول برگزاری انتخابات در 50 ایالت آمریکا مصاحبه به عمل آمد.
در میان دلایل ذکرشده برای خطر برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی، قدیمی بودن دستگاه‌های الکترونیک اخذ رأی دیده می‌شود. بر اساس تحقیق موردنظر، دستگاه‌های قدیمی بسیار آسیب‌پذیر هستند و دستگاه‌های جدید نیز به طور مرتب نیاز به بروزرسانی سخت‌افزاری و نرم‌افزاری دارند؛ بروزرسانی‌هایی که خود ممکن است یک آسیب‌پذیری باشند و روشی برای تزریق بدافزار به حساب بیایند.
در گزارش موردنظر موارد متعددی از تغییر نتایج انتخابات در برخی ایالت‌های آمریکا ذکر شده است. در یکی از موارد، 24 درصد از حوزه‌های انتخاباتی در ایالت ویرجینیا از دستگاه‌های الکترونیک اخذ رأی استفاده می‌کردند که هکرها موفق شدند آن‌ها را هک کنند و نتایج را تغییر دهند. بر اساس تحقیق موردنظر، چندین بار گزارش این اتفاقات به مسئولان دولتی آمریکا ارائه شده است، اما آن‌ها هیچ توجهی به این مشکلات نکرده‌اند.

 

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.