about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به نظر می‌رسد اپل در حال ارتقا سیستم Face ID خود یا همان سیستم تشخیص چهره است. قرار است در این سیستم امکانات ویژه‌ دیگری در اختیار کاربران گوشی‌های اپل قرار گیرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، مشکل عدم شناسایی چهره کاربر در صورت بروز برخی از تغییرات در سیستم تشخیص چهره اپل قرار است با راه‌حل تازه‌ای برطرف شود. این راه‌حل عبارت است از تشخیص الگوی قرار گرفتن رگ‌ها زیرپوست فرد که برای هر فرد به‌صورت منحصربه‌فرد و خاص ایجادشده است.
درحالی‌که ابزارهای شناسایی کاربر که مبتنی بر سیستم‌های بایومتریک مثل Face ID و یا Touch ID هستند یکی از بهترین ابزارها برای دسترسی سریع و امن به گوشی‌های هوشمند امروزی هستند، اما این سیستم‌ها دچار برخی از محدودیت‌ها نیز هستند. در حال حاضر تعداد زیادی از کاربران مشکلاتی را که به موارد “مثبت نادرست” یا False Positive مشهور هستند گزارش کرده‌اند. به‌عبارت‌دیگر ازآنجایی‌که احتمال وجود دو فرد کاملاً شبیه به هم در دنیا 1 در یک‌میلیون است اما این مشکل به‌هرحال ممکن است برای سیستم تشخیص چهره پیش بیاید و چهره‌ای که متعلق به کاربر گوشی نیست را به‌عنوان کاربر دستگاه شناسایی کند. از طرفی امکان دارد فردی بنا به دلایلی مثل جراحی بینی چهره ظاهری هود را تغییر دهید و یا این روزها که پوشیدن ماسک برای همه افراد ضروری است، سیستم تشخیص چهره نتواند او را شناسایی کند.
مواردی که در بالا اشاره شد مشکلاتی هستند که با استفاده از اعمال تغییرات جدید در سیستم تشخیص چهره قابل برطرف شدن و حل شدن هستند. نکته مهمی که باید به آن توجه کرد این است که الگوی قرار گرفتن رگ‌ها حتی در بدن افرادی که چهره کاملاً شبیه به هم دارند متفاوت است.
این سیستم جدید برای تشخیص چهره افراد اوایل هفته به‌عنوان اختراع جدید اپل در دفتر ثبت اختراعات و علائم تجاری آمریکا ثبت‌شده است. در توضیحات این اختراع آمده است که سیستم قادر به ایجاد نقشه سه‌بعدی از الگوی رگ‌های صورت کاربران است. تصویری برداری رگ‌های زیر لایه اپیدرم صورت برای ایجاد این نقشه سه‌بعدی توسط سنسورهای مادون‌قرمز که در یک دوربین تعبیه‌شده‌اند انجام می‌شود.
علاوه بر این سنسورهای مجهز به اشعه مادون‌قرمز قابلیت تصویری برداری از الگوهای لکه‌های روی صورت کاربر را نیز دارند. این تکنیک شباهت زیادی به نحوه عملکرد سیستم‌های تشخیص چهره فعلی که با استفاده از اشعه مادون‌قرمز کار می‌کنند  دارد. هرچند در سیستم تشخیص چهره جدید تمرکز بر روی رگ‌های زیرپوست صورت است. البته برای استفاده از این سیستم گوشی‌های هوشمند باید مجهز به سخت‌افزارها و قابلیت‌های خاصی باشند که به‌زودی در آن‌ها تعبیه خواهند شد.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.