about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

امنیت سایبر در تأسیسات هسته‌ای

در اجلاس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در وین که ۶۵۰ متخصص از ۹۲ کشور عضو سازمان ملل متحد شرکت کردند، یوکیا آمانو (Yukia Amano)، مدیرکل آژانس، در مورد اقدامات لازم بین‌المللی برای محافظت از تأسیسات هسته‌ای در برابر تهدیدات سایبری هشدار داد.
وی گفت: «گزارش‌ها و تلاش‌هایی که در مورد حملات سایبری یک حادثه روزمره است. صنعت هسته‌ای، ایمن نیست. فقط در سال گذشته، موارد مختلفی از حملات بر پایه بدافزار به نیروگاه‌ها هسته‌ای صورت گرفته است.» این اجلاس که با عنوان «امنیت رایانه در دنیای هسته‌ای» در پایتخت اتریش از اول ژوئن آغاز شده و تا پنجم این ماه ادامه دارد. هدف این اجلاس، برای این است که کشورها بر روی مسائل بین‌المللی در جایی‌که امنیت سایبر و امنیت هسته‌ای به دو بخش تقسیم می‌شود، همکاری کنند.
علاوه بر کشورهای سازمان ملل، از دیگر شرکت‌کنندگان این اجلاس، پلیس بین‌الملل (INTERPOL)، اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU)، موسسه تحقیقاتی بین‌المللی دادگستری و جرم (UNICRI)، گروه الکتروتکنیکی بین‌المللی (IEC) بودند. همچنین مدیرکل آژانس افزود: «کشورها باید مطمئن شوند که تمامی ابزارهای امنیتی هسته‌ای که موردتوافق قرار می‌گیرد، معتبر و قانونی است. من یقین دارم که این اجلاس می‌تواند سبب همکاری‌هایی برای تقویت امنیت هسته‌ای در سراسر جهان شود.» لازم به ذکر است که از قربانیان حمله سایبری به تأسیسات هسته‌ای در سالهای اخیر ایران است که توسط استاکس‌نت مورد حمله قرار گرفت.


         مدیر‌کل آژانس بین‌المللی هسته‌ای

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.