about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

امنیت سایبری کویت در رتبه 67 جهان و ششم اعراب

اقدامات امنیت سایبری کویت در سال‌های اخیر، سبب ارتقاء رتبه این کشور در دنیا شده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کویت یکی از کشورهایی است که در سال‌های اخیر، سرمایه‌گذاری‌های گسترده‌ای در زمینه امنیت سایبری و توسعه زیرساخت‌های دیجیتال خود کرده است و همین موضوع، سبب ارتقاء این کشور در رده‌بندی‌های امنیتی شده است.

کویت توانسته است از بین 175 کشور، رتبه 67 جهان را به خود اختصاص دهد و در میان کشورهای عربی نیز، دارای جایگاه ششم شود. در این بین، عربستان سعودی رتبه نخست کشورهای عربی و 13 جهان را دارا می‌باشد. عربستان سعودی نیز در سال‌های اخیر، با هزینه‌‌های میلیارد دلاری، امنیت سایبری خود را به‌صورت کامل به آمریکایی‌ها واگذار کرده است و همین موضوع، سبب ارتقاء جایگاه سعودی‌ها در رده‌بندی امن‌ترین کشورهای جهان از لحاظ سایبری شده است.

در این بین، عمان توانسته است رتبه دوم کشورهای عربی و 16 جهان را در دست بگیرد و به کشوری سرشناس در بین اعراب، در زمینه امنیت سایبری تبدیل شود.

نکته قابل تأمل در این بین، گزارش‌های متعددی است که در زمینه حملات سایبری ایران به کشورهای عربی، خصوصاً عربستان سعودی منتشر می‌شود و جمهوری اسلامی ایران از جانب کشورهای هم‌پیمان ایالات‌متحده، به حمله سازمان‌یافته سایبری به این کشورها متهم می‌شود. ازاین‌رو و با توجه به رتبه‌بندی اعلام‌شده، به نظر می‌رسد اتهامات علیه ایران و اعلام این رتبه‌ها، با یکدیگر همخوانی ندارند.

تازه ترین ها
شکایت
1405/07/01 - 18:00- آمریکا

شکایت سانفرانسیسکو علیه ترامپ مدیا

سانفرانسیسکو از ترامپ مدیا شکایت کرده و مدعی شده است که دسترسی زودهنگام تروث اِی‌پی‌آی به پست‌ها، قانون رقابت ناعادلانه را نقض می‌کند.

تأسیس
1405/07/01 - 17:27- آمریکا

تأسیس مرکز دفاع اطلاعاتی توسط بریتانیا

نخست‌وزیر بریتانیا، طی سخنرانی خود در مجمع‌عمومی سازمان ملل متحد اعلام کرد که بریتانیا یک مرکز ملی دفاع اطلاعاتی تأسیس خواهد کرد.

پیشنهاد
1405/07/01 - 16:46- اروپا

پیشنهاد تشکیل اتحادیه طیف فرکانسی برای تأمین بودجه اتحادیه اروپا

یونان پیشنهاد تشکیل اتحادیه طیف فرکانسی اروپا را برای تأمین میلیاردها یورو بودجه اتحادیه اروپا از طریق فناوری موبایل نسل ششم مطرح کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.