امنیت سایبری واژهای گمنام در میان کارمندان انگلیسی
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ طبق تحقیقات جدید شرکت امنیت سایبری بلوفورت سکیوریتی (BlueFort Security)، علیرغم آگاهی کارمندان انگلیسی از چالشهای امنیت سایبری که کارفرمایانشان با آنها روبرو هستند، بهویژه در مورد کار ترکیبی (در این حالت بخشی از کار بهصورت حضوری و بخشی بهصورت دورکاری انجام میشود) بسیاری از آنها رفتارهای پرخطر خود شامل به اشتراکگذاری گذرواژهها، بارگیری فایلهای غیر مرتبط با کار و حتی گم کردن دستگاههای متعلق به محل کار را تأیید میکنند.
باوجود موارد ذکرشده، 33% از کارکنان ادارات گفتند که هنگام جابجایی دستگاههای حاوی اطلاعات شرکت از منزل به محل کار، هیچگونه اقدام یا احتیاط اضافی انجام نمیدهند و 12% هم گفتهاند هیچچیز آنها را مجبور نمیکند امنیت سایبری را جدی بگیرند.
در این نظرسنجی که در میان 2001 کارمند انگلیسی شاغل در سازمانهایی با بیش از 500 کارمند انجام شد، 34% معتقدند آگاهی از امنیت سایبری بزرگترین مسئله در مورد کار ترکیبی است. 33% هم استفاده شخصی از دستگاههای شرکت خود را یکی دیگر از خطرات مهم ذکر کردهاند.
علیرغم آگاهی از خطرات امنیت سایبری، بسیاری از کارکنان اعتراف کردند که در ایام دورکاری کرونا و کار ترکیبی قربانی مجرمان سایبری شدهاند. 35% ایمیل فیشینگ دریافت کرده بودند، 24% در معرض نقض داده بودند و 23% هم تحت تأثیر ویروس قرار گرفته بودند.
نگاهی دقیقتر به رفتار کارکنان اداری انگلیس
نگاهی دقیق به رفتار کارمندان انگلیسی نشان میدهد که چرا بسیاری از آنها دچار حملات سایبری شدهاند:
- 30% اعتراف کردند در زمان دورکاری از دستگاه شرکت خود استفاده شخصی کردهاند.
- 23% گفتهاند در زمان دورکاری فایلهای غیر مرتبط با کار را بارگیری کردهاند.
- 23% اذعان داشتند که از فایلهای سیستم شرکت خود پشتیبان گیری نکردهاند.
- 22% گفتهاند دستگاههای شرکت را بدون اطلاع شرکت به منزل بردهاند.
- 18% در ایام دورکاری دستگاههای شرکت خود را گم کردهاند.
- 19% هم اعتراف کردند که اغلب از یک رمز عبور استفاده میکنند.
یان جنینگز (Ian Jennings)، مدیرعامل شرکت امنیت سایبری بلوفورت سکیوریتی هم در انتها خاطرنشان کرد:
این بسیار ناامیدکننده است که علیرغم آگاهی از خطرات، ظاهراً بسیاری از کارکنان حاضر نیستند حتی تغییرات کوچکی در رفتار خود ایجاد کنند. نتایج مطالعه اخیر بر اهمیت ادامه آموزش امنیت سایبری و بهکارگیری فناوریهای محافظت از دادههای حساس تأکید میکند.