about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

امنیت سایبری در پاکستان

انتشار اطلاعات نادرست در پاکستان 3 سال حبس به دنبال خواهد داشت.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، به نقل از «nation»؛ هنگامی که بحث امنیت سایبری پیش می آید، با وجود رشد سریع اینترنت و کاربران اینترنتی اکثر مردم از موارد امنیتی فراوان و قوانین حاکم بر کشور که باید آموخته شوند و مورد استفاده قرار گیرند بی خبر هستند.

از سرقت سایبری گرفته تا ارسال عکس بدون رضایت دیگران. تقریبا همه ی افراد آگاهانه و یا غیر آگاهانه قربانی این جرائم بوده ایم بوده اند. قربانیان نمی دانند می توان اقداماتی برای بر ضد این اعمال انجام داد.

یکی از مواردی که همواره مورد بی توجهی قرار گرفته و یا جدی گرفته نشد، این است که پاکستان قوانینی بر ضد جرایم سایبری وضع کرد تا محدوده ی وب را ایمن ساخته و مجرمان را محدود سازد.

در ادامه تعدادی از قوانین ذکر شده اند.

انتشار اطلاعات نادرست یا خدشه وارد کردن به شهرت دیگران، می تواند منجر به سه سال حبس، پرداخت یک میلیون جریمه یا هر دو مورد گردد؛ بنابراین کاربران باید نسبت به آنچه درباره ی دیگران در فضای مجازی می گویند، احتیاط کنند. البته شرکت های رسانه ای مجاز تحت حکم PEMRA در سال 2002 از این مورد معاف هستند.

اگر شخصی به طور پیوسته پیام هایی از طریق ایمیل و یا تماس تلفنی برای فردی ارسال کند و این در حالی که به طور خاص از وی خواسته شده باشد این کار را انجام ندهد. اگر اقدام یاد شده ادامه پیدا کرده، به حد مزاحمت برسد در دسته ی جرایم سایبری قرار می گیرد. این جرم دارای مجازات حبس، جریمه تا حد یک میلیون یا هر دو است.

گرفتن عکس و فیلم و انتشار آن بدون رضایت نیز یک جرم سایبری محسوب شده، منجر به سه سال زندان، جریمه ای بالغ بر یک میلیون روپیه یا هر دومورد می گردد. نفرت پراکنی نیز در اینترنت جرم محسوب می شود؛ بنابراین اگر شخصی مطالبی را پست کند که سبب اغتشاش در کشور شود به عنوان مثال: در مورد افراط گرایی، مذهب یا فرقه گرایی نفرت پراکنی کند، قابل مجازات تا هفت سال، جریمه ی نقدی یا هر دو مورد خواهد بود.

هک کردن رایانه و تلفن ها نیز جرم است. شخص مرتکب می تواند سه سال زندان، جریمه ی یک میلیون روپیه ای یا جریمه  و زندان را با هم متحمل شود.

استفاده از هویت دیگری: به عنوان مثال افرادی که با استفاده از هویت اشخاص دیگرحساب فیس بوکی جعلی تشکیل می دهند نیز جرم محسوب می شود. مجرم می تواند سه سال زندانی، یک میلیون جریمه یا هر دو را تحمل کند. این جرم در دسته بندی سرقت هویت قرار می گیرد.

استفاده از تلفن همراه یا لپ تاپ بدون رضایت شخص نیز جرم است. مجرم می تواند به سه ماه زندان، جریمه ی 50 هزار روپیه ای یا به هر دو محکوم گردد. این لیست (فهرست) همچنان ادامه دارد و می تواند شامل تروریسم سایبری، کلاهبرداری الکترونیکی، جعل الکترونیکی و هرزنامه های سایبری و موارد دیگری نیز شود؛ بنابراین همه ی مردم باید از این حقیقت آگاه باشند که قوانینی بر فضای سایبری و جرایم مرتبط با آن حاکم هستند و در صورت قربانی شدن باید بلافاصله جرم را گزارش کرد.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.