امنیت سایبری، اولویت اصلی پلیس هند
به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ به نقل از «newsstand» نخستوزیر هند، نارندرا مودی، توجه مقامات ارشد پلیس را به مشکلات ناشی از رسانههای اجتماعی و جرائم سایبری جلب کرده است. او درخواست کرده است که این مسائل با اولویت بالا مورد رسیدگی قرار گیرند.
نارندرا مودی که در روز پایانی نشست سالانه مدیران کل پلیس و بازرسان کل پلیس، در آکادمی BSF سخنرانی میکرد، اظهار داشت که درباره همرسانی بیشتر اطلاعات پیرامون معاملات مالی غیرمجاز، اجماع جهانی در حال شکلگیری است و هند میتواند نقشی اساسی در تحقق این امر ایفا کند.
مودی افزود که مسائل امنیت سایبری باید به فوریت مورد رسیدگی قرار گرفته و بالاترین اولویت را به خود اختصاص دهد. او به طور خاص به اهمیت رسانههای اجتماعی اشاره کرد. وی افزود که پیامرسانی، برای اثرگذاری بیشتر باید روی زبانهای محلی تکیه کند.
نارندرا مودی، با اشاره به کشیده شدن جوانان به سمت افراطگرایی، از مقامات پلیس به طور جدی درخواست کرد که برای مشخص کردن دقیق نقاط مشکلساز، از فناوری استفاده کنند.
حدود 250 افسر ارشد از نیروهای پلیس ایالتی و سازمانهای پلیس مرکزی در نشست سه روزه شرکت کردند.
نخستوزیر هند، این کشور را «موجودیتی یکپارچه» و «غیر مونتاژی» خواند و از افسران پلیس ایالتی خواست که امکان همرسانی اطلاعات در زمینه معاملات مالی غیرمجاز را فراهم آورند. وی اظهار داشت که با اقبال روزافزون به دسترسی در سرتاسر جهان، لزوم ارتقای دسترسی در زمینه مسائل امنیتی، در میان ایالتها نیز احساس میشود.
نارندرا مودی اضافه کرد که تحقق امنیت به صورت گزینشی یا به تنهایی امکانپذیر نیست و برای دستیابی به این هدف، شکلدهی ساختارهای غیررسمی (تسهیل ارتباطات میان سازمانی) و همرسانی اطلاعات بین ایالتها میتواند به ایمنتر کردن هر یک از افراد، کمک کند.
در پی فرمان نارندرا مودی و با قدرت گرفتن دولت ائتلاف ملی دموکراتیک در سال 2014، وزارت امور داخلی هند، نشستها را در خارج از منطقه سرمایه ملی برگزار کرده است. سه نشست اخیر در گواهاتی، منطقه کاچ و حیدرآباد برگزار شده است.
نخستوزیر هند، این نکته را یادآوری کرد که از سال 2014، ماهیت و گستره نشستها دستخوش تغییراتی شده است و این تحولات با تغیر مکان برگزاری آنها از دهلی آغاز شده است.
وی از افسرانی که در تسهیل این تغییرات مؤثر بودهاند، قدردانی کرد. نارندرا مودی اظهار داشت که نشستهای یادشده، اکنون در زمینه پرداختن به چالشها و مسئولیتهای فراروی کشور، بهتر عمل میکند.