about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

امضای توافق سایبری بین روسیه و آفریقای جنوبی

روسیه و آفریقای جنوبی، در حوزه امنیت سایبری، قرارداد همکاری امضا کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ روسیه و آفریقای جنوبی یک قرارداد همکاری در حوزه امنیت سایبری امضا کرده‌اند. طبق اعلام وزارت امور خارجه روسیه، این قرارداد همکاری، در حاشیه نشست بریکس در شیامن چین، به امضای دیپلمات‌های ارشد دو کشور رسیده است. سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه و مائیته انکوانا ماشبانه (Maite Nkoana-Mashsbane) از آفریقای جنوبی دو مقام ارشدی بودند که قرارداد را امضا کردند.

وزارت امور خارجه روسیه گفته است:

«در تاریخ چهارم سپتامبر، در حاشیه نشست بریکس در شیامن چین، سرگئی لاوروف و وزیر روابط و همکاری‌های بین‌المللی آفریقای جنوبی، یک توافق میان دولتی در زمینه همکاری در حوزه امنیت اطلاعات بین‌المللی امضا کردند.»

وزارت امور خارجه روسیه اضافه کرده است:

«این توافق را می‌توان سند دیگری از سطح بالای اعتماد بین دو کشور دانست. این سند، روح همکاری راهبردی واقعی را منعکس می‌کند که ویژگی روابط روسیه- آفریقای جنوبی به شمار می‌رود. این موافقت‌نامه حاکی از تعهد روسیه و آفریقای جنوبی به گسترش همکاری‌های دوجانبه در یکی از به‌روزترین حوزه‌های امنیت ملی و بین‌المللی است.»

وزارت امور خارجه روسیه تأکید کرده است:

«با توافق شیامن و متعهد شدن دو کشور به پیگیری جدی رویکردهای تضمین امنیت اطلاعات و پایه‌گذاری یک مبنای حقوقی برای اجرای برنامه‌های مشترک در این حوزه، همکاری دو کشور در این عرصه، وارد مرحله تازه‌ای شده است. روسیه و آفریقای جنوبی، درباره ارزیابی تهدیدات اصلی حوزه امنیت اطلاعات بین‌الملل، مواضع مشترکی دارند. تهدیدات مذکور عبارتند از به‌کارگیری فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطی برای انجام اقدامات تهاجمی، نقض حاکمیت، امنیت و تمامیت ارضی کشورها، دخالت در امور داخلی کشورها، آسیب رساندن به اقتصاد و همچنین تروریسم و دیگر اهداف جنایی.»

طبق اعلام وزارت امور خارجه روسیه، این توافق به هر دو کشور کمک می‌کند «در یک سطح کیفی جدید، در سراسر طیف گسترده‌ای از ویژگی‌های امنیت اطلاعات بین‌المللی، به همکاری عملی بپردازند. تشکیل یک سامانه واکنش مشترک به تهدیدات این حوزه، اجرای تدابیر متقابل مبتنی بر اعتماد، همکاری در زمینه اجرای قانون برای بررسی موارد استفاده از فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطی در تروریسم و دیگر اهداف جنایی، همکاری در زمینه توسعه و پشتیبانی از هنجارهای مناسب حقوق بین‌الملل، فعالیت‌های پژوهشی مشترک و آموزش کارشناسان این حوزه از دیگر مفاد این قرارداد است.»

وزارت امور خارجه روسیه اضافه کرده است:

«این توافق به سازمان‌های امنیتی روسیه و آفریقای جنوبی کمک می‌کند تا گفتگوها در زمینه حوزه‌های کلیدی امنیت اطلاعات بین‌الملل را هدایت کنند و در کنار آن، این امکان را به هر دو کشور می‌دهد تا رویکردهای خود به مسائل امنیت اطلاعات بین‌الملل را به نحو منسجم‌تری هماهنگ سازند.»

گفتنی است که در این سند همکاری، مشاوره‌های دوجانبه منظم درباره امنیت اطلاعات، پیش‌بینی شده است.

تازه ترین ها
اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.