about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اسرائیل و کرواسی توافقنامه همکاری در حوزه امنیت سایبری امضا کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ داوُر بوژینوویچ (Davor Božinović)، وزیر کشور کرواسی و ییگال اونا (Yigal Unna)، مدیر اجرایی اداره واحد فناوری‌های سایبری وزارت امنیت عمومی اسرائیل، توافق‌نامه همکاری برای مقابله با حملات سایبری در تل‌آویو امضا کردند.

اونا در بیانیه‎ای اعلام کرد که امضای این توافق‌نامه تاریخی در حوزه امنیت سایبری افتخاری بزرگ و همکاری در راستای اشتراک ارزش‌‌ها برای همه کشورها الزامی است.

مدیر اجرایی اداره واحد فناوری‌های سایبری اسرائیل توضیح داد:

ما در مواجهه با تهدیدات روزافزون به کمک یکدیگر قوی‌تر خواهیم بود. این راهی برای هر 2 کشور در محافظت از اروپا در برابر تهدیدات سایبری است. فعالیت‌ها و برنامه‌های مشترکی خواهیم داشت تا بتوانیم به امنیت سایبری دست یابیم.

بوژینوویچ نیز با اشاره به امضای این توافق‌نامه با یکی از مهم‌ترین آژانس‌های دنیا اظهار داشت:

زندگی‌های ما بیشتر و بیشتر به سمت حوزه دیجیتال کشیده‌اند و ما باید از دارایی‌هایمان محافظت کنیم. اسرائیل یکی از کشورهای پیشرو در این حوزه در جهان به شمار می‌رود. ما به دنبال همکاری‌های آتی برای محافظت از منافع و مردم هر 2 کشور هستیم.

وزیر کشور کرواسی بر تعداد، جدیت و ماهیت بین‌المللی حملات سایبری و نیاز به تلاش، نوآوری و همکاری بیشتر کشورها تأکید کرد و گفت که همکاری در سطح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی برای عملکرد صحیح و امنیت در محیط دیجیتالی امری ضروری است و این توافق به امنیت سایبری کرواسی و شهروندان و نهادهایش کمک خواهد کرد.

به گفته اونا، واحد امنیت سایبری اسرائیل مستقیماً تحت نظارت نخست وزیر است و در کنار نهادهای امنیتی دیگر مانند سرویس‌های اطلاعاتی قرار دارد. این آژانس خدمات و راهنمایی‌های مربوط به حوادث را برای همه نهادهای غیرنظامی و زیرساخت‌های مهم در اقتصاد اسرائیل ارائه می‌دهد و در جهت افزایش مقاومت در فضای سایبری غیرنظامی تلاش می‌کند.

تازه ترین ها
توافق‌نامه
1405/06/02 - 22:18- اقیانوسیه

توافق‌نامه کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا با روبلاکس

کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا توافق‌نامه‌ای با روبلاکس منعقد کرد تا اقدامات ایمنی را باهدف محافظت از کودکان اجرا کند.

اتهام
1405/06/02 - 21:18- آسیا

اتهام ۹ نفر به دلیل قاچاق تراشه به چین

تایوان ۹ نفر را به اتهام صادرات غیرقانونی سرورهای هوش مصنوعی حاوی تراشه‌های انویدیا به چین متهم کرد.

بررسی
1405/06/02 - 20:38- هوش مصنوعي

بررسی زیرساخت ابری مستقل توسط پاکستان

پاکستان در حال بررسی زیرساخت ابری مستقل برای پشتیبانی از تبادل امن داده‌های دولتی، ابزارهای هوش مصنوعی و خدمات تجارت دیجیتال است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.