about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

سنگاپور و بریتانیا قراردادهایی در زمینه تجارت دیجیتال و امنیت سایبری امضا کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ سنگاپور و بریتانیا در اولین قرارداد، دانش و اجرای پروژه‌های آزمایشی با هدف دیجیتالی کردن تجارت، مانند اسناد تجارت الکترونیکی و صورتحساب را به اشتراک خواهند گذاشت. براساس بیانیه وزارت ارتباطات و اطلاعات سنگاپور (MCI)، این پروژه‌ها به اتخاذ راه‌حل‌های تجارت دیجیتال در سطوح 2جانبه و بین‌المللی کمک خواهند کرد.

به گفته کارشناسان، هدف سنگاپور و بریتانیا توسعه شناخت متقابل دولت‌های تأیید هویت دیجیتال بین 2 طرف طبق قرارداد دوم است. این امر می‌تواند با تسریع تأیید هویت و قابل اطمینان‌تر کردن آن، دوباره موانع تجارت فرامرزی را کاهش دهد.

براساس قرارداد سوم، مبتنی بر همکاری‌های موجود در زمینه امنیت سایبری، 2 کشور به دنبال همکاری در زمینه‌هایی از جمله امنیت اینترنت اشیا (IoT)، ارتقای انعطاف‌پذیری سایبری و ظرفیت‌سازی خواهند بود. کارشناسان ادعا کردند که هدف 2 طرف، ایجاد فضای مجازی «ایمن و انعطاف‌پذیر» برای کسب‌وکارها و مصرف‌کنندگان است.

نیکلاس هانا (Nicholas Hanna) از «Pinsent Masons MPillay»، سرمایه‌گذاری حقوقی مشترک سنگاپور بین MPillay و Pinsent Masons، گفت :

«تجارت دیجیتال اکنون بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد، زیرا با گسترش اینترنت جهانی درهم می‌آمیزد. نه تنها جهان بیشتر از قبل به هم پیوسته و متصل است، بلکه اقتصاد تجارت فرامرزی نیز تقاضا برای اقتصادهای نوظهور را به منظور افزایش قابلیت‌های دیجیتالی خود با هدف به حداکثر رساندن فرصت‌هایی که جهانی شدن به ارمغان می‌آورد، هدایت کرده است. همکاری با بریتانیا به نفع هر 2 کشور خواهد بود، زیرا فرصت‌های جدیدی را برای 2 طرف ایجاد می‌کند تا نقش‌های سودآور متقابل را در اقتصاد جهانی ایفا کنند و رشد بین 2 کشور همفکر را تسریع بخشند.»

این معاملات از اهداف مشترک و اصول کلیدی توافق‎‌نامه اقتصاد دیجیتال بریتانیا و سنگاپور (UKDEA) پشتیبانی می‌کند، مذاکرات در مورد آن ادامه دارد و قرار است به زودی تکمیل شود. 2 کشور در ماه ژوئیه امسال مذاکرات بر سر توافق‎‌نامه اقتصاد دیجیتال بریتانیا-سنگاپور را آغاز کردند که اولین توافق در نوع خود بین یک کشور آسیایی و یک کشور اروپایی محسوب می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.