اما و اگرهای ورود سرورهای تلگرام به داخل
به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ در کشور 6 پیامرسان برخط داخلی که بین 200 هزارتا 2 و نیم میلیون کاربر دارند، فعال است.
عضو شواری عالی فضای مجازی افزود: شبکههای پیامرسان خارجی در کشور امکاناتی دارند که در اختیار شبکههای پیامرسان داخلی نیست.
وی گفت:شبکه پیامرسان تلگرام گفته میشود 20 تا 40 درصد پهنای اینترنت بینالملل را که وارد ایران میشود در اختیار دارد اما بخش خصوصی کشورمان برای راهاندازی پیامرسان باید پهنای باند بخرد و متحمل هزینههای بسیار شود.
عضو شورای عالی فضای مجازی افزود: با راه افتادن شبکه ملی اطلاعات برای شبکههای پیامرسان داخلی هزینه اینترنت بیش از 10 برابر ارزانتر از خرید اینترنت بینالملل میشود.
تقی پور گفت: اگر سرورهای شرکتهای خارجی پیامرسان به داخل منتقل شود بازهم میتوانند قوانین و مقررات ما را رعایت نکنند.
وی افزود: باید این مسئله و رعایت قوانین داخلی برای شرکتهای پیامرسان خارجی الزامآور باشد و این شرکتها تحت حاکمیت ما قرار بگیرند.
عضو شورای عالی فضای مجازی گفت: یکی از ناامنیهای اساسی که به ذات فضای مجازی بازمیگردد بحث گمنامی در اینترنت است زیرا نمیتوان منشأ صدور کار را به فرد مشخصی منسوب کرد.
وی درباره جلسه شنبهشب شورای عالی فضای مجازی افزود: در این جلسه درباره الزامات شبکههای پیامرسان،حفظ حریم خصوصی و اطلاعات کاربران، ایجاد فضای فرصتآفرین برای همه آنها و افزایش پهنای باند صحبت و بر آن تأکید شد.