about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

الگوبرداری از ترمیم بدن انسان

پژوهشگران ماده ای ساخته اند که قابلیت ترمیم خود را در صورت آسیب دیدن دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «ExtremeTech»؛ زمانی که یک انسان زخمی می شود، بدنش خود را بعد از گذشت مدت زمانی مشخص ترمیم می کند.

به تازگی پژوهشگران آزمایشگاه مواد نرم یکپارچه در دانشگاه کارنگی ملون (Integrated Soft Materials Laboratory)، با الگوبرداری از عملکرد بدن نوعی ماده‌ی جدید تولید کردند که حتی در صورت دیدن شدیدترین آسیب‌ها خود را ترمیم می‌کند. این ماده از کشش و انعطاف‌پذیری بالایی برخوردار بود، قابلیت انتقال جریان الکتریکی دارد. به همین منظور می‌توان از آن به عنوان پوست روبات‌ها یا ساخت روبات نرم بهره گرفت.

جریان الکتریکی موجود در ماده ی بالا حتی در هنگام بیشترین حد کشش قابل تحمل نیز قطع نمی شود. همین موضوع آن را به نوآوری مناسبی برای ابزارهای پوشیدنی هوشمند تبدیل می کند.

دستاورد مذکور با استفاده از قطعات فلزی بسیار کوچک جایگذاری شده در داخل سیلیکون نرم، برپایه ی پلیمر الاستومر (elastomer) ایجاد شد. زمانی که مدار ایجاد شده با این نوآوری آسیب ببیند، قطعات مذکور آزاد شده، مسیر الکتریکی جدیدی را از طریق اتصال به یکدیگر به وجود می آورند. این ارتباط قابلیت انتقال داده و انرژی را دارد.

پژوهشگران به منظور آزمایش ماده ی خود، تعدادی وسیله مانند یک ساعت و روباتی نرم ایجاد کرده، آسیب های شدیدی به آنها وارد آوردند؛ اما این ابزارها به فعالیت ها ادامه دادند. محققان بر اساس نتایج به دست آمده اعلام کردند، حتی اگر تا 50 درصد یک شی تخریب شده باشد، دستاورد بالا قابلیت ترمیم آن را دارد.

دانشمندان توضیح دادند از ماده ی خودترمیم شونده می توان در ساخت ابزارهای پوشیدنی و روباتیک نرم استفاده کرد. برای مثال در هنگام انجام عملیات های گوناگون در مناطق صعب العبور، دیگر انسان ها نیازی ندارند برای ترمیم روبات آسیب دیده خود به منطقه وارد شوند یا حتی آن را از دست بدهند؛ زیرا به صورت خودکار ترمیم پیدا می کند. همچنین امکان ساخت روبات های فضانورود به واسطه ی این نوآوری وجود دارد تا عمر این ابزارها افزایش پیدا کند.

Paragraphs
تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.