about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

در روسیه 58 شرکت بزرگ دولتی ملزم به ارزیابی و گزارش سطح امنیت سیستم‌های اطلاعاتی خود شدند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ وزارت ارتباطات روسیه به‌منظور «تدوین تدابیری برای تأمین امنیت منابع اطلاعاتی کشور» 58 شرکت دولتی بزرگ این کشور ازجمله پست روسیه، روس اتم، گازپروم مدیا هلدینگ، اسبربانک و شرکت پتروشیمی سیبور را ملزم کرد سطح امنیت و حفاظت در برابر حملات سایبری را در منابع و سیستم‌های اطلاعاتی و اختصاصی خود ارزیابی کرده و تا 1 ژوئیه گزارش دهند. 

بر طبق گزارش روزنامه کامرسانت مسکو، شرکت‌های دولتی بایستی آسیب‌پذیری‌ها را در سیستم‌های خود، ابزارهای حفاظت در حملات سایبری و همچنین ریسک‌های استراتژیک و رخدادهای غیرمجاز برای هر شرکت زیرمجموعه را شناسایی کنند. این‌ها به‌ویژه شامل نشت داده‌های شخصی و سایر اطلاعات مهم و همچنین فعالیت‌های کلاه‌بردارانه در سیستم‌های بانکی می‌شود. داده‌های جمع‌آوری‌شده به دولت ارسال خواهند شد و متعاقباً در توسعه اقداماتی برای تأمین امنیت منابع اطلاعاتی فدراسیون روسیه مدنظر قرار خواهند گرفت. 

شرکت پست روسیه اعلام کرده به‌صورت اختصاصی مرکز عملیات امنیت (SOC) دارد و متخصصان آن به‌طور مداوم سیستم‌ها را رصد می‌کنند و در هرزمانی به تهدیدات واکنش نشان می‌دهند.

منبع:

تازه ترین ها
درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

محاکمه
1405/06/21 - 17:18- آمریکا

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده آغاز شد

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده به اتهام توطئه برای ارتکاب جرایم سازمان‌یافته طی دو دهه در نیویورک آغاز شد.