about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

وزیر ارتباطات و اطلاعات سنگاپور، از اجباری شدن گذراندن دوره‌های آموزش امنیت سایبری برای کارمندان دولتی این کشور، خبر داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزیر ارتباطات و اطلاعات سنگاپور، اخیراً در پارلمان این کشور، طرح اجباری شدن آموزش‌های سایبری را برای کارمندان دولتی معرفی کرد.

بر اساس این طرح، وزارت ارتباطات و اطلاعات سنگاپور، از مجلس این کشور می‌خواهد که گذراندن دوره‌های آموزش امنیت سایبری را برای کارمندان دولت، اجباری کند. بر اساس اظهارات مقامات مسئول، هدف از اجرای این طرح، افزایش آگاهی پرسنل دولت در مورد مسائل مربوط به فضای مجازی و افزایش امنیت سایبری کشور است.

وزیر یادشده در این مورد گفت:

دولت متعهد به ایجاد یک فرهنگ امنیت سایبری قوی در بخش‌های عمومی و خصوصی سنگاپور است. آموزش مردم در زمینه آگاهی از تهدیدات اینترنتی و فعالیت‌های مخرب سایبری، رمز موفقیت در این مأموریت است.

دولت سنگاپور، پیش از این، در ماه ژوئیه سال گذشته نیز طرحی برای آموزش سایبری نیروهای نظامی این کشور معرفی کرده بود. بر اساس این طرح، حضور در این دوره آموزشی، برای همه افسران نظامی، الزامی شد.

علاوه بر این، یک اجلاس سالانه موسوم به «آمادگی سایبری؛ امنیت سایبری» (Cyber Safe Cyber Ready) نیز به منظور افزایش آگاهی سایبری در بخش خدمات عمومی، در این کشور برگزار می‌شود.

آژانس امنیت سایبری سنگاپور (CSA) نیز در بسیاری از موارد، وظیفه افزایش آگاهی سایبری در بخش خصوصی را برعهده دارد و اقدامات متعددی در این حوزه انجام داده است.

وزیر ارتباطات و اطلاعات سنگاپور در ادامه افزود:

هر شخصی در حفاظت سایبری کشور، نقشی کلیدی و مهم ایفا می‌کند. دولت به منظور تقویت فرهنگ امنیت سایبری و دفاع دیجیتال سنگاپور، به تعمیق همکاری با بخش خصوصی، جامعه و شهروندان، ادامه خواهد داد.

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.