about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

رئیس کمیته ارتباطات مجلس گفت: به دستگاه های دولتی تکلیف کرده ایم تا در راستای اجرایی شدن دولت الکترونیک به مرکز ملی تبادل اطلاعات متصل شوند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ رمضانعلی سبحانی فر امروز در مراسم افتتاحیه نوزدهمین نمایشگاه تلکام با تاکید بر اینکه توسعه بخش های مختلف کشور مرهون توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات است، گفت: کلیه کسب و کارها، استعلام ها و مبادلات در بستر زیرساختهای فناوری اطلاعات و ارتباطات انجام می شود و دستگاه های دولتی باید از این بسترهای ایجاد شده استفاده کنند.

وی گفت: بر این اساس از چند ماه گذشته مجلس برای دریافت ارائه گزارش عملکرد از وضعیت اجرای دولت الکترونیک در دستگاه های مختلف وارد عمل شده است.

وی بیان داشت: بر این اساس دستگاه های اجرایی را مکلف کرده ایم که به مرکز ملی تبادل اطلاعات متصل شوند و اطلاعاتشان را بر روی این مرکز با هم به اشتراک بگذارند.

سبحانی فر خاطرنشان کرد: هم اکنون دستگاه ها به صورت جزیره ای پایگاه اطلاعات تشکیل داده اند اما به مرکز ملی تبادل اطلاعات متصل نشده اند.

وی تاکید کرد: جلوگیری از فساد اداری و امضاء های طلایی در گروی پیاده سازی کامل دولت الکترونیک در کشور است و بر این اساس ما با وزارت ارتباطات و سایر بخش ها در حال مذاکره برای حل این موضوع هستیم.

رئیس کمیته ارتباطات مجلس گفت: در همین حال سامانه تجارت الکترونیک نیز دارای خلاء های قانونی است که باید برطرف شود و خلاء های حقوقی موجود را با کمک وزارت ارتباطات و مرکز پژوهش های مجلس شناسایی کرده تا مشکلات موجود را حل کنیم.

وی همچنین از وزارت ارتباطات و دولت خواست وضعیت تامین ارز مورد نیاز بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات را تعیین تکلیف کنند چرا که تجهیزات مورد نیاز این بخش با وضعیت ارز فعلی امکان وارد شدن ندارد و در ماه های آینده با مشکلات مواجه خواهد شد.

تازه ترین ها
پیشنهاد
1405/06/26 - 13:24- هوش مصنوعي

پیشنهاد کارشناسان امنیتی آمریکا و چین برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی

کارشناسان امنیتی آمریکا و چین برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی، تدابیر نظارتی مشابه پادمان‌های هسته‌ای پیشنهاد می‌کنند.

درخواست
1405/06/26 - 12:47- هوش مصنوعي

درخواست پادشاه چارلز از رهبران هوش مصنوعی در نشست اسکاتلند

پادشاه چارلز در نشست اسکاتلند از رهبران هوش مصنوعی می‌خواهد از بشریت محافظت کنند.

همکاری
1405/06/26 - 12:23- هوش مصنوعي

همکاری کره جنوبی و ترکمنستان در زمینه هوش مصنوعی و فناوری دوقلوی دیجیتال

کره جنوبی و ترکمنستان برای استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در مدیریت منابع آب برنامه‌ریزی می‌کنند.