about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

الترابوک و لپ‌تاپ HP وارد بازار شد

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ کمپانی HP راهی را در زمینه تولید الترابوک و لپ‌تاپ‌های هیبریدی در پیش‌گرفته است که می‌تواند شرایط را برای رقبا سخت نماید. در همین راستا نسخه‌ی جدید از لپ‌تاپ HP Spectre معرفی‌شده است که می‌تواند محصولی برای رقابت، حتی با اپل باشد.

این محصول با نام کامل HP Spectre 13-v111dx یک الترابوک بسیار باریک است که بدنه آن با متریال فیبر کربن تولیدشده است. نمایشگر 13.3 اینچی آن می‌تواند از دقت FHD پشتیبانی کرده و پوشش Gorilla Glass نیز آن را در برگرفته است. نسل هفتم پردازنده‌های اینتل، موسوم به کابی لیک به‌تازگی در نسخه‌های لپ‌تاپ عرضه‌شده‌اند. الترابوک جدید HP نیز از پردازنده Intel Core i7-7500U استفاده می‌کند که یک پردازنده فوق کم‌مصرف است. پردازنده گرافیکی مجتمع آن تحت عنوان HD 620 پردازش‌های گرافیکی را در اختیار دارد.

در بخش حافظه، 8 گیگابایت رم از نوع DDR3 به همراه یک درایو سالید با ظرفیت 256 گیگابایت نصب‌شده است. در قسمت پورت‌های I/O بسیاری از موارد مدرن و موردنیاز تعبیه‌شده است. ازجمله آن‌ها می‌توان به 6 عدد پورت USB شامل 3 رابط C و 3 پورت USB 3.0 و  یک رابط HDMI اشاره کرد. وب کم TrueVision،  یک باتری لیتیوم پلیمر 4 سلولی و اسپیکرهای Bang & Olufsen نیز از دیگر مشخصات این الماس زیبا است. این محصول در کنار ویندوز 10، باقیمت 1249 دلار عرضه می‌گردد.

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.