about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

آمریکا و سنگاپور، بر سر کمک به امنیت سایبری کشورهای عضو اتحادیه منطقه ای آسه‌آن، به توافق رسیدند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ آژانس امنیت سایبری سنگاپور و وزارت امور خارجه ایالات متحده، برای کمک به امنیت سایبری کشورهای آسه‌آن، یک بیانیه مشترک، منتشر کردند. موافقتنامه یاد شده، به تقویت مشارکت در ظرفیت سازی کمک شایان توجهی خواهد کرد.

این بیانیه مشترک، دو کشور را قادر می سازد که در زمینه امنیت سایبری، به کشورهای عضو پیمان آسه‌آن، کمک کنند. مایک پنس، معاون دونالد ترامپ نیز در سفر اخیرش به سنگاپور، این امر را اعلام کرد.

بر اساس گزارش آژانس امنیت سایبری سنگاپور، این برنامه، کارگاه های عمومی آموزش امنیت سایبری را گسترش می دهد. این کارگاه‌های آموزشی در سنگاپور و مراکز گوناگون پیشنهادی اعضای پیمان آسه‌آن، برگزار می‌شوند.

دیوید کوه (David Koh)، مدیر اجرایی آژانس امنیت سایبری سنگاپور و استفان سیفات رامات (Stephanie Syptak-Ramnath)، سفیر آمریکا در این کشور، موافقت نامه یادشده را امضا کردند.

کوه در مورد این توافق گفت:

ما خوشحالیم که همکاری خود را با ایالات متحده تعمیق کرده و موفق به تحقق اجرای طرح آموزش سایبری آسه‌آن، شده ایم. این همکاری، سبب مشارکت فعال بازیگران بین المللی و محلی صنعت امنیت سایبری، می شود و به تقویت امنیت سایبری در منطقه کمک شایان توجهی می کند.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.