about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

اقدام قضایی آلمان علیه جاسوسی سایبری آمریکا

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ دادستان فدرال آلمان تحقیقاتی را برای پیگیری جاسوسی‌های سایبری از دفتر آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، شروع کرد. محور این تحقیقات یافتن افرادی است که سال گذشته بدافزار رگین را علیه سامانه‌های آلمان به کار بردند. روزنامه‌ی «اشپیگل» آلمان نوشت رگین ساخته‌ی ستاد ارتباطات دولتی انگلیس و سازمان امنیت ملی آمریکا است.
علاوه بر بدافزار رگین، تحقیقاتی دیگر در مورد جاسوسی از تلفن همراه مرکل، در دستور کار دادستان آلمان قرار گرفته است. اسنودن پیش از این اعلام کرده بود سازمان امنیت ملی آمریکا از تلفن همراه مرکل جاسوسی می‌کرده است. روابط آلمان و آمریکا بعد از افشاگری‌های اسنودن در سال 2013، به سردی گرایید.
چندی پیش خبر جاسوسی سازمان امنیت ملی آمریکا از دفتر مرکل منتشر شد و حتی مایکل راجرز، مدیر این سازمان، خبر مذکور را تأیید کرد. راجرز مدعی شد این جاسوسی به نفع شهروندان آلمانی است.
رابطه‌ی سایبری آلمان و آمریکا را باید موردتوجه قرار داد. بعد از افشای جاسوسی‌های آمریکا از آلمان، در سال گذشته مقامات آلمان سعی کردند با مقامات آمریکا در مورد حفظ حریم خصوصی به گفتگو بنشیند، اما در سال جاری اخبار جاسوسی سازمان امنیت ملی از دفتر مرکل منتشر شد. شاید به همین دلیل است که آلمان با همکاری کشورهای آمریکای لاتین قصد دارد با جاسوسی‌های سازمان امنیت ملی آمریکا مقابله کند.

 

 

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.