افبیآی و پرداخت میلیونی برای هک آیفون
به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ جیمز کومی مدیر پلیس فدرال آمریکا افبیآی به کنایه گفته است که این رقم از حقوقی که قرار است وی در هفت سال و چهار ماه باقیمانده از مسئولیتش در افبیآی (پلیس فدرال آمریکا) بگیرد، بیشتر است.
بنا بر اعلام افبیآی و اداره مدیریت و بودجه امریکا حقوق سالانه جیمز کومی از ژانویه سال 2015 برابر با 183300 دلار بوده است و لذا وی تا پایان دوره مأموریتش 1.34 میلیون دلار دریافت خواهد کرد. لذا میتوان نتیجه گرفت که افبیآی برای هک کردن آیفون یادشده بیش از 1.3 میلیون دلار هزینه کرده است.
این بیشترین رقم پرداختی افشاشده توسط افبیآی برای هک کردن یک ابزار الکترونیک است. پیشازاین مشخصشده بود که افبیآی برای هک کردن چند گوشی هوشمند تلفن همراه یکمیلیون دلار به یک شرکت امنیتی آمریکایی به نام زرودیوم پرداخته است.
پاسخ کنایهآمیز کومی در لندن در واکنش به سؤالی در مورد مبلغ پرداختی افبیآی برای استفاده از نرمافزار هک آیفون ارائه شد. این نرمافزار تنها برای هک کردن گوشی آیفون 5C که مجهز به سیستمعامل IOS نسخه 9 به بالا باشد قابلاستفاده است.