about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزیر کشور آلمان متهم است که به رییس اداره امنیت سایبری پیش از آنکه او را از سمت خود برکنار کند ۲۰ هزار یور حق سکوت داده است.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ از برلین، اقدام وزیر کشور دولت اولاف شولتس در پرداخت حق سکوت ۲۰ هزار یورویی، وی را هدف انتقاد‌های زیادی در مجلس این کشور قرار داده است.
به نوشته نشریه بیلد، نمایندگان مجلس فدرال آلمان از اینکه نانسی فیزر وزیر کشور موضوع مهم پرداخت حق سکوت را از آنان پنهان کرده است به شدت معترض هستند.
وزیر کشور آلمان آرنه شونبوم، رییس وقت اداره فدرال امنیت سایبری را که زیر مجموعه خود بود ژانویه گذشته از سمتش برکنار کرد و گفته می‌شود که پیش از برکناری قرداد محرمانه‌ای را با وی امضا کرده است.
وزیر آلمانی در ازای شروطی از جمله اینکه رییس وقت اداره فدرال امنیت سایبری درباره برکناری اش اعتراض حقوقی مطرح نکند این حق سکوت را به وی داده است و هر دو تعهد کرده اند که این توافق محرمانه بماند.
هرچند سخنگوی وزارت کشور آلمان مدعیست که این اطلاعات در مورد وزیر صحیح نیست، اما برخی نمایندگان مجلس خواهان روشن شدن فوری این ماجرا شده اند.
الکساندر توروم یک نماینده از حزب اپوزیسیون موسوم به دموکرات مسیحی گفت: نانسی فیزر وزیر کشور در ماه سپتامبر/ شهریور به کمیسیون امور داخله مجلس گفته بود که من با شفافیت کامل عمل می‌کنم، اما حالا اگر چنین حق سکوتی در میان بوده است نشان میدهد که وزیر کشور اطلاعات کذب به مجلس داده است.
وی افزود: من هرگز نمی‌توانم تصور کنم که یک وزیر از ابزار حق سکوت استفاده کند.
فیلیپ آمتور یکی دیگر از اعضای حزب دموکرات مسیحی نیز گفت: وزیر کشور آن جایگاه شخصیتی ر اندارد که خطای خود را بپذیرد.

تازه ترین ها
خروج
1405/05/25 - 16:49- اروپا

خروج دومین قطار انگلیس از ریل در کمتر از ۲۴ ساعت؛ احتمال خرابکاری سایبری روسیه

دومین قطار مسافربری انگلیس در کمتر از ۲۴ ساعت در شهر اِسِکس از ریل خارج شد و با سازه نگهدارنده سیم‌های برق برخورد کرد.

پیشنهاد
1405/05/25 - 15:37- آمریکا

پیشنهاد کمیسیون ۱۵ درصدی اپل برای خریدهای خارج از اپ‌استور

اپل در تازه‌ترین پیشنهاد خود به دادگاه، چارچوب جدیدی برای دریافت کمیسیون از خریدهای خارج از اپ‌استور ارائه کرد.

گسترش
1405/05/25 - 14:30- هوش مصنوعي

گسترش اصول داوطلبانه صنعتی برای مقابله با مزدوران سایبری

پیمان فناوری امنیت سایبری، اصول داوطلبانه صنعتی خود را برای مقابله با مزدوران سایبری گسترش داد.