about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

افشای دشمنی مدیران اپل و فیس بوک

رسانه های آمریکایی اخباری در مورد خصومت شدید مدیران عامل اپل و گوگل بر سر تلاش فیس بوک برای دسترسی به اطلاعات خصوصی کاربران منتشر کرده اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از نیویورک تایمز، فیس بوک همیشه تلاش دارد با استفاده از اپلیکیشن های ثالث یا با بررسی داده های خصوصی کاربران خود علائق و سلائق آنها را کشف کند و برای آنها تبلیغات هدفمند نمایش دهد.

تلاش فیس بوک برای سرقت اطلاعات خصوصی کاربران تاکنون بارها جنجال آفرین شده و در یکی از بحث انگیزترین پرونده های تخلف این شرکت، مشخص شد فیس بوک داده های شخصی 50 میلیون نفر از کاربرانش را در اختیار موسسه انگلیسی کمبریج آنالیتیکا گذاشته تا از این اطلاعات برای بررسی میزان محبوبیت دونالد ترامپ در جریان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 استفاده شود.

اپل به تازگی قابلیتی را بر روی سیستم عامل آی او اس فعال کرده تا جلوی ردگیری و کنترل کاربران توسط فیس بوک را بگیرد و این اقدام به مذاق فیس بوک که علاقه فراوانی به جمع آوری اطلاعات خصوصی کاربران دارد، خوش نیامده است.

تیم کوک مدیرعامل اپل در سال 2019 از زاکربرگ مدیرعامل فیس بوک خواسته بود تا از نگهداری اطلاعات خصوصی اضافی کاربرانش که نیازی به آنها ندارد، خودداری کند. اما زاکربرگ این درخواست را رد کرده بود. این دو نفر در جولای سال 2019 نشستی خصوصی با یکدیگر داشتند. در آن زمان و در اوج بحران مربوط به کمبریج آنالیتیکا زاکربرگ از کوک پرسیده بود چگونه بر این چالش باید غلبه کند و کوک در پاسخ گفته بود فیس بوک باید هر اطلاعاتی که از مردم در خارج از هسته اصلی اپلیکیشن های فعال در این سایت جمع آوری کرده، حذف کند. اما زاکربرگ از این پاسخ مبهوت شد.

از آن زمان به بعد روابط این دو شرکت با یکدیگر بدتر شده تا آنجا که مدیرعامل اپل در سال جاری بدون نام بردن از فیس بوک مدل تجاری این شرکت را محکوم کرد و گفت: اگر کسب و کاری مبتنی بر گمراه کردن کاربران یا سوءاستفاده از داده های آنها باشد، دیگر گزینه قابل انتخابی برای کاربران وجود ندارد و ما چنین کاری را ستایش نمی کنیم و باید این رویه اصلاح شود.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
مرز
1405/05/31 - 07:46- امنیت سیستم عامل

مرز باریک میان جاسوسی و باج‌افزار بانکی در اندروید

محققان امنیتی معتقدند که بدافزار جدید اندروید مرز بین تروجان بانکی و جاسوس‌افزار را محو می‌کند.

حمله
1405/05/31 - 07:29- جرم سایبری

حمله سایبری به بزرگ‌ترین مرکز بهداشت کودکان کانادا

بیمارستان کودکان بیمار کانادا دوباره مورد حمله مجرمان سایبری قرار گرفت و اطلاعات کارمندان به سرقت رفت.

تأیید
1405/05/31 - 07:22- جنگ سایبری

تأیید حمله سایبری اوکراین علیه شرکت روسی Microolap

شرکت نظارت بر شبکه روسی میکرواُلَپ، حمله سایبری هکرهای طرفدار اوکراین علیه برخی سیستم‌هایش را تأیید کرد.