about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

برخی از کارمندان و پیمانکاران توییتر با سوءاستفاده از ابزارهای در دسترس خود، به اطلاعات شخصی و محرمانه افراد مشهور فعال در این شبکه اجتماعی دسترسی داشتند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان یه نقل از  از شبکه بلومبرگ، برخی از کارمندان و پیمانکاران توییتر با دسترسی به ابزار داخلی این شرکت از چهره‌های مشهور ورزشی، خوانندگان و… که در این شبکه اجتماعیفعال بودند جاسوسی می‌کردند.
افشای این موضوع نگرانی‌هایی را درباره امنیت و حریم خصوصی کاربران در این شبکه اجتماعی به وجود آورده است. 
کاربران توییتر به ابزارها و امکاناتی دسترسی دارند که می‌توانند حساب‌های کاربری را باز تنظیم و ریست کنند یا در صورت انتشار محتوای غیرمجاز، اقدامات لازم را انجام دهند. اکنون مشخص‌شده که برخی از کاربران می‌توانستند از این ابزار برای هک حساب‌های کاربری استفاده کنند. در سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ نیز برخی پیمانکاران و همکاران ثالث توییتر با سوءاستفاده از این ابزار به اطلاعات خصوصی افراد مشهور دسترسی یافته‌اند. 
این افراد حتی می‌توانستند آدرس‌های IP و موقعیت مکانی افراد را پیدا کنند. یکی از افرادی که پروفایل او در توییتر مورد سوءاستفاده قرارگرفته است، بیانسه سلبریتی مشهور آمریکایی است. 
شرکت توییتر خیلی دیر متوجه این موضوع شده است اما سعی کرده تا این‌سو استفاده‌ها جلوگیری کند. بر اساس گزارش بلومبرگ بیش از ۱۵۰۰ پیمانکار و کارمند به قابلیت‌های مربوط به تغییر در تنظیمات حساب‌های کاربری توییتر دسترسی دارند.
توییتر در واکنش به این خبر هرگونه سوءاستفاده این افراد از قابلیت‌هایی که در اختیاردارند را در یک ماه اخیر رد کرده است. این شرکت مدعی شده در صورت شناسایی هر مورد تخلف جدی همکاری خود با کارمند متخلف را پایان داده و او را اخراج می‌کند.
برخی از این پیمانکاران توسط شرکت Cognizant به توییتر معرفی‌شده بودند و نکته جالب اینکه این شرکت علیرغم رسوایی اخیر کماکان با توییتر همکاری دارد.   

منبع:

تازه ترین ها
تدابیر
1405/07/11 - 17:57- هوش مصنوعي

تدابیر حفاظتی کالیفرنیا برای استفاده از هوش مصنوعی

کالیفرنیا قانون جدیدی را برای تنظیم استفاده از هوش مصنوعی و فناوری‌های خودکار در محیط کار تصویب کرد.

شکایت
1405/07/11 - 17:17- آمریکا

شکایت بانکداران مستقل جامعه آمریکا از دفتر کنترل ارز

بانکداران مستقل جامعه آمریکا از دفتر کنترل ارز شکایت کرد.

برنامه
1405/07/11 - 16:22- آمریکا

برنامه کاری شورای امنیت سازمان ملل در زمینه فناوری‌های نوظهور و امنیت

شورای امنیت سازمان ملل برنامه کاری موقت خود را در زمینه فناوری‌های نوظهور و امنیت برای ماه اکتبر ۲۰۲۶ منتشر کرد.