about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

افشای جاسوسی آمریکا از رهبران ۳۵ کشور جهان

روزنامه‌ی گاردین به تازگی سندی را منتشر کرده است که نشان می‌دهد دولت آمریکا مکالمات تلفنی رهبران ۳۵ کشور جهان را مورد شنود قرار داده است

روزنامه‌ی گاردین به تازگی سندی را منتشر کرده است که نشان می‌دهد دولت آمریکا مکالمات تلفنی رهبران ۳۵ کشور جهان را مورد شنود قرار داده است. این سند متعلق به آژانس امنیت ملی آمریکا بوده و توسط اسنودن در اختیار گاردین قرار گرفته است.

 
در این سند که متعلق به سال ۲۰۰۶ است شنود مکالمات ۲۰۰ خط تلفنی رهبران جهان به روشنی مطرح شده است؛ البته نام این رهبران در سند مذکور فاش نشده است. در این سند همچنین به این نکته اشاره شده که «به دلیل عدم استفاده از این خطوط برای مکالمات حساس اطلاعات چندانی به دست نیامده»‌ اما شنود همین مکالمات کافی بوده تا «شماره‌های حساس دیگری شناسایی شده و مورد شنود قرار گیرند.»
 
پیش‌تر انتشار خبر جاسوسی NSA از مکزیک و برزیل به نگرانی‌ها پیرامون جاسوسی‌های آژانس امنیت ملی آمریکا NSA دامن زده و سبب شده بود تا رهبران این کشورها مواضع تندی را بر علیه دولت آمریکا اتخاذ نمایند. حال به نظر می‌رسد که انتشار سند جدید مشکلات آمریکا را در این زمینه دوچندان نماید. مقامات آلمانی در هفته‌ای که گذشت از احتمال شنود مکالمات آنگلا مرکل صدراعظم این کشور سخن گفته بودند که واکنش تند مرکل را در پی داشته است. علاوه بر مرکل، فرانسوا اولاند رئیس جمهور فرانسه هم از جاسوسی‌های آمریکا به ستوه آمده و اعلام کرده است که به زودی با اوباما در این مورد به بحث خواهد نشست.
 
همچنین در بحبوحه‌ی رسوایی‌های دولت آمریکا و NSA، روزنامه‌ی لوموند فرانسه هم به تازگی سندی را منتشر کرده است که حاکی از جاسوسی آمریکا از مکالمات شهروندان فرانسوی است. بر اساس این سند، سازمان امنیت ملی آمریکا در مدت ۳۰ روز، اطلاعات مربوط به ۷۰ میلیون تماس فرانسویان را ضبط کرده است. جیمز کلپر، رئیس سازمان اطلاعات ملی آمریکا گزارش لوموند را تکذیب کرده است.
 
در پی این اتفاقات کشورهای مختلف جهان برای جلوگیری از جاسوسی‌های پیاپی دولت آمریکا دست به کار شده‌اند و هر یک به روش خود سعی دارند تا امنیت اطلاعاتی خود را تأمین نمایند. برای مثال دولت برزیل لایحه‌ای را مطرح کرده است که در صورت تصویب، شرکت‌ها و نهادها را موظف می‌کند که داده‌های خود را در کارگزارهای داخل خاک این کشور ذخیره نمایند.
 
بر اساس سند منتشره، شماره تلفن‌های رهبران این کشورها از سوی مقامات آمریکایی در اختیار آژانس امنیت ملی آمریکا قرار گرفته است. به گزارش گاردین ۲۰۰ شماره‌ی مذکور را یک مقام آمریکایی در اختیار NSA قرار داده است که بر اساس تحقیقات این سازمان ۴۳ عدد از این شماره‌ها کاملاً جدید بوده‌اند. نکته‌ای که در این میان نباید از آن غافل بود این است که آٓژانس امنیت ملی آمریکا تشویق افراد صاحب منصب به ارائه‌ی هر گونه اطلاعات از رهبران کشورها اعم از شماره تلفن‌های مختلف را به عنوان بخشی از سیاست‌های خود در دستور کار قرار داده است.
 
این سازمان به وضوح در سند مذکور از تحلیلگران خود می‌خواهند تا افرادی را پیدا کنند که «علاقمند هستند تا اطلاعات خود در مورد رهبران کشورهای مختلف و به‌خصوص فهرست تلفن‌‌های آن‌ها را با NSA به اشتراک بگذارند.»
 
در این میان گاردین همچنین به یادداشتی اشاره کرده است که در آن NSA از «مشتریان» خود خواسته است تا شماره‌های «قابل هدف‌گیری» را در اختیارش قرار دهند. به گفته‌ی گاردین مقصود از «مشتریان» در این یادداشت به احتمال زیاد مراکزی چون کاخ سفید و پنتاگون است.
 
شایان ذکر است که آنگلا مرکل به هنگام ورود به بروکسل برای شرکت در نشست اتحادیه‌ی اروپا، نارضایتی از این موضوع را آشکارا بیان داشته و اظهار داشت: «ما به متحدینی نیاز داریم که قابل اعتماد باشند و این اعتماد باید یک بار دیگر برقرار شود. جاسوسی از دوستان به هیچ وجه قابل قبول نیست.» مرکل به خبرنگاران گفته است که زمانی به شنود مکالمات خود مشکوک شد که شماره تلفن همراهش را در یکی از اسناد متعلق به دولت آمریکا مشاهده کرد.
تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.