about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

به گفته کارشناسان، کانال تلگرامی تصاویر و اسناد شخصی رئیس موساد را فاش کرد.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبریان؛ یک کانال تلگرامی ناشناس ویدئویی منتشر کرد که شامل عکس‌ها و اسناد شخصی به ظاهر متعلق به دیوید بارنیا (David Barnea)، رئیس موساد بود.

ظاهراً ویدئوی منتشر شده در کانال «دست‌های باز» اطلاعات به دست آمده از یک عملیات اطلاعاتی طولانی انجام شده علیه بارنیا است که در سال 2014 آغاز شد.

در پستی در این کانال با اشاره به تعطیلات یهودیان که چهارشنبه شب آغاز می شود، آمده است :

«ما یک هدیه کوچک برای موساد داریم. با عشق به دیوید. پوریم مبارک»

این ویدئو، با ترجمه‌هایی به زبان‌های انگلیسی، عبری و عربی، چندین عکس شخصی، بلیط هواپیما به نام بارنیا، کارت شناسایی او، اسناد مالیاتی خطاب به همسرش و تصاویر ماهواره‌ای از خانه شخصی‌اش در شهر مرکزی هود هاشارون (Hod Hasharon) را نشان می‌دهد.

کلیپی از چهره‌های احمقانه بارنیا، ظاهراً در حین یک چت ویدیویی خصوصی، نیز در این ویدیو مشاهده می‌شود. برای مشاهده کلیپ اینجا را کلیک کنید.

گروه هکری ادعا کرد که عملیات نظارتی خود را با نفوذ به پایگاه داده کتابخانه محلی شهر آغاز کرده و هنوز دلیل کاربرد این اطلاعات برای جمع‌آوری داده‌های بارنیا مشخص نیست.

این کانال تلگرامی اعلام کرد که به زودی مطالب بیشتری در مورد رئیس موساد منتشر خواهد شد.

دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی بدون توضیح بیشتر به نمایندگی از موساد ادعا کرد که تلفن بارنیا هک نشده و مواد مورد بحث قدیمی هستند.

«دست‌های باز» نگفت که این گروه اهل کجاست، اما برخی گزارش‌های رسانه‌های عبری زبان به سرعت انگشت اتهام را به سمت ایران نشانه رفتند. نور نیوز، یک وب‌سایت مرتبط با سپاه پاسداران ایران نیز جزئیات این افشا را منتشر کرد.

کارشناسان مدعی شدند که یک گروه هکر مرتبط با ایران، «Black Shadow»، سال گذشته یک شرکت میزبان اسرائیلی را هدف قرار داد، به طور موقت برخی وب‌سایت‌ها را قطع کرد و اطلاعات کاربران را از «Atraf»، یک سایت دوستیابی «LGBT» اسرائیلی به سرقت برد. بعداً برخی از داده‌ها را منتشر کرد.

بنابر ادعای محققان اسرائیلی، Black Shadow همچنین در سال 2020 گنجینه وسیعی از اطلاعات را از شرکت بیمه اسرائیلی شیربیت (Shirbit) به سرقت برد و سپس زمانی که شرکت از پرداخت باج امتناع کرد، آن را در وب تاریک فروخت.

اسرائیل و ایران سال‌ها درگیر یک جنگ سایبری عمدتاً آرام بوده‌اند که گهگاه به سطح می‌آید.

چندی پیش وب‌سایت‌های دولتی اسرائیل به دلیل یک حمله سایبری بزرگ، که ظاهراً از سوی گزارش‌های رسانه‌ها با ایران مرتبط بوده، بیش از یک ساعت از کار افتاد.

Paragraphs
1
1

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.