about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

گوگل باهدف ایجاد محیطی ایمن برای کودکان در زمان استفاده از تبلت های مجهز به سیستم‌عامل اندروید قصد دارد حالت ویژه کودکان را به برخی از این تبلت ها اضافه کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان  به نقل از انگجت، پیش‌ازاین گوگل ابزار کنترل خانوادگی را به سیستم‌عامل اندروید اضافه کرده بود و بخشی از فروشگاه پلی استور خود را نیز به عرضه اپلیکیشن های مورد تائید معلمان اختصاص داده بود. اما حالا قصد دارد حالت کودکان را نیز به برخی تبلت های اندرویدی اضافه کند.
این حالت ویژه کیدز اسپیس نام دارد و باعث می‌شود کودکان تنها به ابزار و امکاناتی دسترسی داشته باشند که برای آن‌ها در نظر گرفته‌شده است. در این حالت مطالب و محتوای ویژه کودکان برای مطالعه، مشاهده و بازی در دسترس قرار می‌گیرد.
امکان شخصی‌سازی حالت کودکان تبلت های اندرویدی نیز بر اساس سلیقه کودکان وجود دارد. ازجمله دسته‌بندی‌های اطلاعاتی موجود در این حالت می‌توان به حیوانات، طبیعت، علوم، کمک به انجام تکالیف، داستان و املا، بازی‌های دخترانه، آشپزی، فانتزی، موسیقی و وسایل نقلیه اشاره کرد.
در این بخش تعداد زیادی کتاب آنلاین و اپلیکیشن های متنوع آموزشی و علمی وجود دارد و گوگل در حال مذاکره با ناشران برای افزایش دسترسی به انواع کتب است. فعلاً برای کودکان ساکن آمریکا ۴۰۰ کتاب در این حالت در نظر گرفته‌شده است. فعلاً این خدمات در تبلت ۱۳۰ دلاری Tab M۱۰ HD Gen ۲ در دسترس قرارگرفته است.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.