about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

افزودن تبلیغات به محیط واتس اپ از سال آینده

واتس‌اپ، محبوب‌ترین نرم‌افزار پیام رسان دنیا که به صورت رایگان خدمات خود را به مشتریان و کاربران ارائه می‌دهد نیز تصمیم گرفته است که از این به بعد به صورت غیر رایگان درآمده و ساختار قبلی خود را تغییر دهد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان؛ واتس‌اپ، محبوب‌ترین نرم‌افزار پیام رسان دنیا که به صورت رایگان خدمات خود را به مشتریان و کاربران ارائه می‌دهد نیز تصمیم گرفته است که از این به بعد به صورت غیر رایگان درآمده و ساختار قبلی خود را تغییر دهد. در این راستا تبلیغات، روش درآمدی واتس‌اپ خواهند بود.

فیسبوک چند سال پیش شرکت واتس‌اپ را به قیمت بالای 16 میلیارد دلار خریداری کرد و حالا صاحب قدرتمندترین نرم‌‎افزار پیام رسان دنیاست. اما همانطور که می‌‎دانید گرداندن شبکه‌ای با این حجم میلیاردی از کاربران می‌تواند هزینه‌های سنگینی روی دست فیسبوک بگذارد و این شرکت به همین دلیل قصد دارد به روشی برای کسب درآمد از واتس‌اپ بیندیشد.

در ابتدای کار واتس‌اپل، برنامه کسب درآمد این نرم‌افزار خرید اولیه بود و کاربر می‌توانست با یک بار خرید نرم‌افزار، دائم‌العمر از آن استفاده کند. بعدها این روش به پرداخت حق اشتراک یک ساله تغییر کرد و تنها کافی بود بعد از گذشت یک سال اولیه که رایگان است، برای سال‌های بعدی هر دوره تنها یک دلار پرداخت نمود که البته این روش هم ماندگار نماند و بعد از آن واتس‌اپ تصمیم گرفت به صورت کلی، خدمات خود را به صورت رایگان به کاربران ارائه دهد.

سال گذشته اولین بار بود که فیسبوک به صورت تلویحی از افزودن تبلیغات به واتس‌اپ صحبت کرد ولی حالا این شرکت به صورت رسمی تأیید کرده که از سال 2020 واتس‌اپ همراه با تبلیغات عرضه خواهد شد.

این موضوع را اولین بار، مت ناوارا، تحلیلگر شبکه‌های اجتماعی در حساب توئیتر خود به اشتراک گذاشت و در آن تصویری منتشر کرد که بیان شده در کنفرانس بازاریابی فیسبوک در هلند اعلام شده‌اند.

در نمای کلی نیز تبلیغات واتس‌اپ به نظر مشابه تبلیغات در اینستاگرام و برای مثال لا به لای استوری‌ها عرضه خواهد شد. خبر خوب این است که اگر شما از استاتوس‌ها در واتس‌اپ استفاده نمی‌کنید و یا استفاده بسیار اندکی دارید، شانس اینکه با تبلیغات در محیط نرم‌افزار روبرو شوید نیز بسیار کمتر خواهد بود.

خوشبختانه به کمک طراحی مفید این تبلیغات، نمی‌توان لقب آزاردهنده را به آنها داد و فیسبوک را به خاطر طراحی آنها سرزنش کرد ولی اگر شما از جمله افرادی هستید که از این نرم‌افزار به کرات استفاده می‌کنید باید خود را برای روبرو شدن با تبلیغاتی که قبلاً با آنها در محیط واتس‌اپ بیگانه بودید، آماده کنید.

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.