about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نایب‌رئیس هیئت‌مدیره اسبربانک روسیه از افزایش 70 درصدی تماس‌های کلاه‌برداران تلفنی خبر داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نایب‌رئیس هیئت‌مدیره اسبربانک روسیه استانیسلاف کوزنتسوف در گفتگو با روزنامه ایزوستیا از افزایش 70 درصدی تماس‌های کلاه‌برداران تلفنی خارج از کشور خبر داد. 

کوزنتسوف اعلام کرد سال‌های اخیر برای اسبربانک راحت نبوده و همه‌گیری تأثیر قابل‌توجهی بر زندگی مردم داشته است. طی سال‌های اخیر فعالیت کلاه‌برداران تلفنی که یکی از رایج‌ترین طرح‌های آن‌ها تماس از طرف «سرویس امنیت بانک» است، افزایش یافته است. اگرچه، این کلاه‌برداری‌ها و تماس‌های به‌ظاهر از جانب کارمندان بانک، بر میزان اعتماد به «اسبر» تأثیری نداشته است. 

به گفته وی، برای همه روشن است که مشتریان مورد حمله قرار می‌گیرند نه به این علت که بانک به‌اندازه کافی از آن‌ها محافظت نمی‌کند، بلکه به این دلیل که اکثریت‌قریب‌به‌اتفاق شهروندان بزرگ‌سال فدراسیون روسیه مشتریان «اسبر» هستند.

این مقام دولتی می‌گوید:

اسبربانک توجه ویژه‌ای به مسائل امنیت سایبری دارد. ما با اپراتورهای تلفن همراه همکاری کردیم و یاد گرفتیم که چگونه حملات مجرمان را در زمان واقعی شناسایی کنیم. سیستم بلافاصله تماس جعلی را شناسایی می‌کند و سپس بانک اقداماتی را برای محافظت از مشتری حتی پیش از اینکه اقدام به انتقال پول به مجرم نماید، انجام می‌دهد. شاید این تنها سیستم در کشور ما باشد که با تمام اپراتورهای مخابراتی بزرگ روسیه ادغام شده است.

بر اساس برآوردهای اسبربانک، در دو سال گذشته، 40% از تماس‌های جعلی با روس‌ها از زندان‌ها، 40% از خارج از کشور و 20% باقی نیز از شهرهای روسیه انجام می‌شده است. اما اکنون شمار تماس‌های جعلی از خارج از کشور به 70% رسیده است.

بنا به اظهارات کوزنتسوف، منبع اصلی تماس‌ها کشور اوکراین و شهر دنیپرو است که درگذشته دنیپروپتروفسک نام داشت. شمار زیادی از جوانان روس زبان در آنجا زندگی می‌کنند که امکانات کافی برای کسب درآمد مشروع ندارند. 

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.