about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

افزایش 62 درصدی حملات سایبری در سال 2013

ارقام نشان می‌دهد که تعداد نقض داده‌ها در سال 2013 افزایشی 62 درصدی را نسبت به سال 2012 دارا بوده است و از 156 مورد به 253 مورد رسیده است. در حیطه بعدی در مجموع 552 میلیون شناسایی در سال گذشته صورت پذیرفته که در مقایسه با 93  میلیون شناسایی سال2012، نشانگر افزایش حملات هک و نفوذ می‌باشد.

تا آنجا که به نقض داده‌های بزرگ (مگا) مربوط می‌شود، در مجموع عدد 8  در سال 2013 گزارش شده است، که این مقدار زیادی است. اگر ما این موضوع را در سال 2012 در نظر بگیریم تنها عدد 1 گزارش شده است.

کوین هیلی، مدیر امنیتی سیمانتک بیان می‌کند: " یک نقض مگا می‌تواند با ارزش 50 حمله کوچک باشد. در حالی که سطحی از مهارت همچنان در میان مهاجمان رشد می‌کند و آن چه در سال گذشته باعث تعجب شده بود، تمایل شدید آنها به تعداد و گستردگی حملات مختلف و ایجاد در آمد زایی برای خودشان بوده است."

بیش از ده میلیون رکورد اطلاعاتی در هر یک از نقض مگا سال 2013 از دست رفته بودند، از جمله ارائه اطلاعات کارت پرداخت به مجرمان اینترنتی، جزئیات حساب بانکی، کلمات عبور.

تا آنجا که به حملات هدفمند مرتبط می‌شود، این گزارش نشان می‌دهد که در سال 2013، تعداد آنها به 91 درصد افزایش یافته است.

در مجموع 23  حمله zero-days در سال گذشته کشف شده است و کارشناسان دریافته اند که از هر هشت وب سایت، یکی از آنها حاوی آسیب پذیری‌های بحرانی بوده است. حملات مبتنی بر وب نیز با افزایش 23 درصدی گزارش شده است.

هنگامی که صحبت از تهدیدات تلفن همراه به میان می‌آید، مشخص می‌شود که 38 درصد از کاربران گوشی‌های هوشمند قربانی فعالیت‌های مجرمانه سایبری شده اند. اما تنها خبر خوب این است که حجم اسپم‌های ایمیلی ، 66 درصد کاهش یافته است.

این گزارش همچنین شامل توصیه هایی در مورد برقراری امنیت در حوزه کسب و کار و مصرف کنندگان می‌باشد و به ارائه نکات امنیتی در محافظت از خود در برابر تهدیدات اینترنتی پرداخته است. /

تازه ترین ها
ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

جریمه
1405/05/31 - 13:41- اروپا

جریمه شرکت اوبِر به دلیل تعلیق خودکار رانندگان

رگولاتور هلندی، شرکت اوبِر را به دلیل تعلیق خودکار رانندگان ۹۶۶ میلیون دلار جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.