about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناسان معتقدند که حملات سایبری در سنگاپور در سال 2021 افزایش 145 درصدی داشته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ براساس آمار مؤسسه تحقیقاتی چک پوینت (CPR)، حملات سایبری در سنگاپور در سال 2021 شاهد افزایش 145 درصدی سال به سال (سالانه) بوده است.

به گفته کارشناسان، صنعت مراقبت‌های بهداشتی با میانگین 1998 حمله به ازای هر سازمان، بیشترین آسیب را از حملات سایبری دیده و این رقم در مقایسه با سال 2020، افزایش 111 درصدی داشته است.

محققان اظهار داشتند که پس از این بخش، بخش‌های تولید و حمل‌ونقل به ترتیب با میانگین 1533 (افزایش 415 درصدی) و 622 (افزایش 67 درصدی) بیشترین آسیب را از حملات سایبری داشته‌اند.

مؤسسه تحقیقاتی چک پوینت اعلام کرد که این روند با آسیای جنوب شرقی سازگار است، زیرا این منطقه افزایش کلی در حملات سایبری را نشان داد. جدا از اینکه سنگاپور در افزایش حملات سایبری در هفته پیشرو بوده، اندونزی به طور متوسط 3167 حمله در هفته داشته که نشان دهنده افزایش 23 درصدی در سال بوده است؛ فیلیپین با 1457 مورد (افزایش 43 درصدی)، مالزی با 1014 مورد (افزایش 3 درصد) و تایلند با 1783 مورد (افزایش 37 درصدی) از دیگر کشورهای آسیای جنوب شرقی با بیشترین حملات سایبری هستند.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1405/06/15 - 14:51- آسیا

همکاری هوپای و کنترل فناوری عربستان در زمینه تأیید هویت دیجیتال

شرکت هوپای و شرکت کنترل فناوری عربستان، توافق‌نامه همکاری برای معرفی یک مرکز جهانی تأیید هویت دیجیتال امضا کرده‌اند.

همکاری
1405/06/15 - 13:53- آمریکا

همکاری ایالات متحده و بریتانیا علیه شبکه‌های کلاهبرداری ارزهای دیجیتال

ایالات متحده و بریتانیا همکاری مشترک جدیدی را برای مبارزه با کلاهبرداری‌های سرمایه‌گذاری سایبری و ارزهای دیجیتال آغاز کردند.

تصویب
1405/06/15 - 13:12- اقیانوسیه

تصویب اصول استفاده مجدد از دستگاه‌های دولتی در استرالیا

استرالیا اصول استفاده مجدد از دستگاه‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات دولتی را تصویب کرد.