about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

شیوع ویروس کرونا و قرنطینه باعث شد تا کسب‌وکارها و کاربران برای خرید PC و لپ‌تاپ به تکاپو افتاده و سبب افزایش آمار فروش کامپیوترهای شخصی در فصل دوم ۲۰۲۰ شوند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، بر اساس آمارهای شرکت تحقیقاتی Canalys، صادرات کامپیوترهای شخصی در سه‌ماهه دوم سال جاری میلادی، ۹ درصد بیشتر از مدت‌زمان مشابه در سال قبل بوده و درمجموع در این مدت ۷۲.۹ میلیون PC در دنیا توزیع‌شده است.
افزایش ناگهانی صادرات کامپیوترها به دلیل گرایش شرکت‌ها به دورکاری بوده است. در سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۰ شیوع ویروس کرونا تأثیر ویران‌کننده‌ای بر زنجیره تأمین گذاشت و عرضه کامپیوترها را با مشکل و محدودیت مواجه کرد. تحلیلگران شرکت گارتنر سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۰ را بدترین فصل تاریخ ازلحاظ صادرات کامپیوترهای شخصی از سال ۲۰۱۳ توصیف کرده‌اند.
 

Paragraphs

اما اوضاع رو بهبودی است و به گفته شرکت Canalys سه‌ماهه دوم سال ۲۰۲۰ بیشترین افزایش در صادرات کامپیوترها را از سه‌ماهه سوم سال ۲۰۱۰ تجربه کرده است. به گفته این شرکت شکوفایی بازار کامپیوترهای شخصی، بیشتر به دلیل افزایش صادرات نوت بوک‌ها (ازجمله کروم بوک‌ها) بوده که نسبت به مدت‌زمان مشابه در سال قبل ۲۴ درصد افزایش داشته است.
شرکت‌های تحقیقاتی دیگر رشد جزئی بازار کامپیوترهای شخصی در سه‌ماهه دوم ۲۰۲۰ را گزارش کرده‌اند. گارتنر از افزایش ۲.۸ درصدی صادرات در بازه یادشده و موسسه IDC از رشد ۱۱.۲ درصدی خبر داده‌اند.
HP بیشترین رشد را در سه‌ماهه دوم سال ۲۰۲۰ تجربه کرد و عنوان بزرگ‌ترین صادرکننده کامپیوتر شخصی را از لنوو پس گرفت. بر اساس داده‌های Canalys، کمپانی HP در بازه یادشده ۱۸ میلیون PC صادر کرده که ۱۷.۵ درصد از مدت‌زمان مشابه در سال قبل بیشتر بوده و سهم ۲۴.۸ درصدی از بازار را عاید این شرکت کرده است.
لنوو با صادرات ۱۷.۴ میلیون PC که افزایش ۷ درصدی را نسبت به بازه مشابه در سال قبل نشان می‌دهد، توانست ۲۳.۹ درصد از سهم بازار را در اختیار بگیرد.
صادرات کامپیوترهای شخصی Dell با ۳.۴ درصد افزایش به ۱۲ میلیون واحد رسید. اپل ۵.۳۵ میلیون کامپیوتر شخصی صادر کرد که ۱۳.۱ درصد در مقایسه با بازه مشابه در سال قبل بیشتر بوده است. ایسر نیز با صادر کردن ۴.۹۹ میلیون کامپیوتر شخصی رشد ۲۱ درصدی را تجربه کرد.
درمجموع در سه‌ماهه دوم سال جاری میلادی ۷۲.۹ میلیون واحد PC صادرشده که نسبت به سال قبل (۶۶.۹ میلیون واحد) افزایش داشته است. بیشترین تقاضا از جانب آمریکای شمالی و منطقه خاورمیانه-اروپا-آفریقا بوده که صادرات در آن‌ها به ترتیب ۱۱ و ۲۵ درصد بیشتر شده است.

منبع:

تازه ترین ها
توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.