about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

افزایش کارایی پپر با کمک توسعه‌دهندگان

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛

شرکت ژاپنی سافت‌بانک1 (SoftBank) در تابستان سال گذشته، هزار عدد از ربات‌های انسان نمای پپر (Pepper) را در بازار آمریکا عرضه کرد و موفق شد همه‌ی آن‌ها را در کمتر از یک دقیقه به فروش برساند. در زمان برگزاری نمایشگاه «CES 2016» نیز سافت‌بانک اعلام کرد، در همکاری با آی. بی. ام هوش مصنوعی واتسون به ربات پپر اضافه خواهد شد تا آن‌ها را برای به کارگرفته شدن در خانه‌ها آماده کند.
سافت‌بانک در زمان برگزاری اجلاس «گوگل آی/ او 2016» (Google I/O 2016)، اعلام کرد پورتال توسعه جدیدی را به بستر توسعه نرم‌افزاری اندروید استودیو (SDK Android Studio) اضافه خواهد کرد تا توسعه‌دهندگان آمریکایی بتوانند ویژگی‌ها و قابلیت‌های جدیدی را برای پپر ایجاد کنند.
مقامات سافت‌بانک گفتند: «ما اعلام می‌کنیم به‌زودی یک دفتر مرکزی را در سانفرانسیسکوی آمریکا ایجاد خواهیم کرد. هدف از این کار، تلاش برای عرضه‌ی پپر در آمریکا است.»
پپر رباتی است که شرکت فرانسوی الدباران (Aldebaran)، به سفارش سافت‌بانک ایجاد کرد تا در خانه، مغازه و اداره به کار گرفته شود.
زمان دقیقی برای اضافه کردن ویژگی‌های یاد شده به بستر توسعه نرم‌افزاری اندروید استودیو اعلام نشد؛ اما به نظر می‌رسد این ویژگی تا پایان سال 2016 به آن اضافه شود.

________________________________

1- سافت‌بانک، شرکتی ژاپنی، ارائه‌دهنده‌ی خدمات اینترنت، تلفن ثابت، تلفن همراه، ارتباطات راه دور، تجارت الکترونیک و تلویزیون دیجیتالی است.

 

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.