about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

افزایش کاراکتر های توییت به 280 عدد

از امروز کاراکترهای هر توییت در توییتر به 280 کاراکتر افزایش پیدا کرده است.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ از امروز می‌توان در توییتر برای توییت کردن به جای 140 کاراکتر از 280 کاراکتر استفاده نمود.

این امکان در راستای اعتراض برخی افراد به کم بودن تعداد کاراکترهای توییتر انجام شد. شرکت توییتر در بازه زمانی مشخصی، طرح افزایش کاراکتر را برای برخی افراد فعال نمود و بعد از انجام آزمایشات لازم، این امکان جدید به صورت عمومی در سراسر جهان فعال گردید.

تایید رسمی بر تغییر تعداد کارکتر های یادداشت در توییتر از ۱۴۰ به ۲۸۰. البته این تغییر برای همه در یک زمان نخواهد بود.

 

Paragraphs
افزایش
افزایش کاراکترهای توییتر
تازه ترین ها
اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.