about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

افزایش نجومی بودجه سایبری ایران

همچنین این سند نشان می‌دهد که جنگ‌های سایبری یکی از مهم‌ترین معیارهای دولت روحانی بوده، همچنین کشور ایران هزینه‌های زیادی در حوزه امنیت سایبر پرداخت کرده است.

یک سازمان رسانه‌ای و تحقیقاتی در بریتانیا وجه‌های مختلفی از سیاست‌های اینترنتی در ایران را به‌صورت کاملاً ریز و جزئی به نمایش گذاشت. از اقدامات دیگر این سازمان بریتانیایی این بود که اظهارات سیاست‌گذاران فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور ایران را پیگیری کرد.

ایران و ایالات‌متحده در حال افزایش حملات سایبری علیه یکدیگر هستند. روزنامه اینترسپت (The Intercept) دو سال گذشته یک سندی از جزئیات آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) منتشر کرد، این سند خواستار واکنش مستحکم‌تر آمریکا به توانایی‌های جنگ‌های سایبری ایران بود.

تازه ترین ها
ادعای
1403/12/07 - 07:22- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.