about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

افزایش محبوبیت تراکنش با ارزهای دیجیتالی

هم‌زمان با گسترش حملات به کیف پول دیجیتالی، استفاده از ارزهای رمزنگاری شده، درحال افزایش است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ ارزهای رمزنگاری شده، تبدیل به یک روش محبوب پرداخت شده‌اند.

بر اساس نظرسنجی آزمایشگاه کسپرسکی، 13 درصد مردم، از این بسترها، برای خرید استفاده می‌کنند. با وجود این، مجرمان سایبری، با حمله به مبادلات ارز رمزنگاری شده، تغییر در تهاجمات قبلی و آسیب رساندن به سرمایه‌گذاران باعث می‌شوند که بسیاری از مردم در معرض خطر از دست دادن پس‌انداز خود در این کیف پول محافظت نشده دیجیتالی قرار گیرند، به خصوص زمانی که هکرها، از شیوه‌های جدید برای سرقت استفاده می‌نمایند.

همراه با افزایش علاقه به بهره گیری از ارز دیجیتالی، به منظور سرمایه‌گذاری و نیازهای خرید، تعدادی از شرکت‌های ارائه‌دهنده ارز مجازی، به عنوان یک وسیله پرداخت درحال رشد شناخته می‌شوند. با این حال، در مقابل افزایش علاقه‌مندی مردم در این حوزه، تهدیدات سرقت از کیف‌های دیجیتال، مبادلات ناخواسته و «ICO» نیز رو به افزایش است. عوامل تهدید می‌توانند از طیف وسیع حرکت‌ها برای سرقت پول از فروشگاه‌های رمزنگاری شده و همچنین تبادلات برای مسائل رمزنگاری و ارز (ICOs) استفاده کنند.

رویدادهای به وجود آمده، ازجمله سرقت 120 هزار توکن بیت‌کوین از حساب‌های مشتریان «Bitfinex» در 4.5 سال قبل و نقض 530 میلیون دلاری «CoinCheck» در سال 2018، نشان‌دهنده عدم امنیت در این مبادلات و سهولت ارتکاب سرقت‌های اینترنتی است.

در حقیقت ICO در معرض خطر قرار دارد؛ زیرا افرادی که آن‌ها را توسعه می‌دهند، اغلب در امنیت سایبری تجربه ندارند. درحقیقت آن‌ها توانایی حفاظت از وجوه مالی را نداشته، درصورت وقوع یک رویداد اینترنتی، توانایی مقابله لازم ندارند.

ویتالی مسکو، رئیس رشد و توسعه در آزمایشگاه کسپرسکی گفت:

با وجود کاهش قیمت ارزهای رمزنگاری شده، تقاضای بسیاری برای اجرای معاملات دیجیتال بین مصرف‌کنندگان وجود دارد.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.